« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
TRNOVIT PUT DO SLAVE

Pogledajte što su radili poznati prije nego su postali bogati i slavni

Unatoč tomu što danas žive kao kraljevi, nisu oduvijek zarađivali milijune. Donosimo vam neglamurozne poslove koje su radili danas poznati i slavni. Svi od nekud moraju krenuti, zar ne?

Fotografija vijesti
Više o

Brad Pitt

,

Jennifer Aniston

,

Oprah Winfrey

,

poznati i slavni

,

celebrity

Dok slušamo o višemilijunskim ugovorima koje holivudske zvijezde svake godine spremaju u džep, lako je pomisliti kako je njima život doista jednostavan. I dok velika većina njih danas doista i živi vrlo raskošnim i lagodnim životima, malo tko se od njih rodio u takvom obilju i svaki su svoj dolar morali krvavo zaraditi. Stranica AOL Jobs raspitala se o poslovima koje su poznati radili na svom putu prema današnjoj slavi, a mi vam prenosimo najzanimljivije od njih.

Jennifer Aniston

Poznata glumica koja se proslavila ulogom zbunjene Rachel u slavim „Prijateljima", a nedavno smo ju mogli gledati i u „Kako se riješiti šefa?", svoj je prvi džeparac zaradila kao tinejdžerica i to ni više ni manje nego čisteći zahode. „Koliko se sjećam, bila sam poprilično dobra u tome", priznala je jednom prilikom u magazinu Parade.

William Shatner

Slavni kapetan Kirk iz serijala Star Trek kao klinac je čistio štalu koja se nalazila u sklopu kompleksa škole jahanja, nedaleko od njegove obiteljske kuće. Za to nije dobivao nikakvu naknadu, već mu je gazda dopuštao da jednom tjedno jaše konje i nauči jahati. To je formiralo njegovu kasniju veliku ljubav prema konjima, a danas ih je vlasnik čak nekoliko.

Oprah Winfrey

Oprah je potekla iz vrlo siromašne obitelji, a kao tinejdžerka proživjela je i nekoliko godina fizičkog i seksualnog zlostavljanja, što ju je natjeralo da se u ranoj dobi odseli od kuće. Njezin prvi posao bio je u lokalnoj trgovini mješovite robe, a bilo joj je potpuno zabranjeno direktno komunicirati s mušterijama - poprilično neobična sudbina za nekoga tko će kasnije steći milijarde vodeći talk-show.

Brad Pitt

Vjerujemo da vam je dobro poznato kako je seks ikona i slavni glumac svoju „glumačku" karijeru počeo kao maskota lanca restorana El Pollo Loco na Sunset bulevaru. Njegov se radni dan sastojao od višesatnog stajanja na suncu u kostimu velikog pileta i dijeljenju prospekata za restoran, rekao je jednom prilikom magazinu People.

Whoopi Goldberg

Poznata glumica i voditeljica popularnog američkog talk showa „The View" svoje je prve novce zaradila kao kozmetičarka u mrtvačnici. Njezin je posao bio pranje, oblačenje i šminkanje tijela kako bi izgledala dobro za vrijeme pogreba s otvorenim lijesom. Vjerujemo da je taj posao barem donekle utjecao na razvijanje njezinog poznatog ciničnog i ironičnog voditeljskog stila.

Gene Simmons

Frontmen i basist slavnog rock benda KISS koji je žario i palio scenom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća prvi je posao dobio u lokalnoj mesnici. Njegov je zadatak bio čistiti ogromnu količinu masnih naslaga koja se skupljala na mesarskim daskama i noževima, a nekoliko puta na dan morao je skupljati odsječene pileće glave i bacati ih u smeće.

Zachary Levi

Prije nego što je počeo kao špijun voziti brze automobile u seriji „Chuck", Zachary je radio u autopraonici i prao automobile drugih ljudi. Njegov se posao sastojao od sapunanja te brisanja ispranih automobila suhom krpom. 

06.10.2011. 12:45:00
Novi komentar
nužno
nužno