« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
OSTAVI SE NOGOMETA SINKO

Pogledajte najgore izvođenje penala u povijesti nogometa

Napadač egipatskog Al-Ahlya pokušao je u maniri Roberta Prosinečkog ležerno prevariti vratara, ali je umjesto lopte pogodio busen trave i otišao u povijest nogometne gluposti

Fotografija vijesti
Više o

nogomet

,

jedanaesterci

,

penali

,

smiješni video

Svakomu tko je kao klinac igrao nogomet s frendovima zasigurno se barem jednom dogodio „blistavi" trenutak, poput onoga u kojemu protivnički golman loše ispuca loptu do sredine terena, točno vama pod noge, a vi je, u namjeri da izvedete spektakularan potez, predivnim volejem pospremite direktno u gornji desni kut - vlastitog gola.

Vaša sramota i bijes sugirača zbog tog poteza vjerojatno su bili još i veći ako ste zbog te gluposti na kraju izgubili utakmicu. Srećom, najgore što ste u tom trenutku mogli izgubiti jest malo ponosa ili neku dobroćudnu dječju okladu.

S druge strane, alžirskom napadaču Amiru Sayoudu koji igra za egipatski klub Al-Ahly njegova je glupost potencijalno mogla završiti katastrofalno, kako po naklonost kod navijača, tako i po novčanik. Ipak, još se jednom pokazalo kako neki ljudi u životu jednostavno imaju puno više sreće nego pameti i na kraju je sve ipak dobro završilo za njegov klub.

Portal Ahram online izvještava kako je pomoćni trener kluba rekao da Sayoud samo treba malo više iskustva te da ga klub neće kazniti, već inzistirati na češćem treniranju penala za vrijeme treninga.

Možda ne bi bilo loše da počnu s time da pogodi loptu umjesto busena trave.

08.09.2011. 15:09:00
Novi komentar
nužno
nužno