« Hi-tech
objavljeno prije 11 dana i 13 sati
WOW

Pogled u budućnost fotografije s AI Falcon sustavom kamera

HONOR Magic6 je pred nama i čini nam se da je trenutno najbolji telefon na svijetu... mi osobno mislimo da je ;)

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Pro (HONOR)
Više o

Honor

,

HONOR Magic6 Pro

Vođeni tehnološkim napretkom, potrebe korisnika danas su se izrazito promijenile, posebice kada je riječ o mogućnostima koje traže od svog pametnog telefona. To se, prije svega, odnosi na napredne mogućnosti kamere pametnog telefona koja može bilježiti visokokvalitetne fotografije, snimati objekte u pokretu, na velikoj udaljenosti. I tu na scenu dolazi HONOR Magic6 Pro sa značajkama umjetne inteligencije koja omogućuje sportografiju. Što to zapravo znači? Pojam sportografija označava čin snimanja objekata koji se brzo kreću, poput sportaša, a upravo ovaj flagship iz HONOR Magic serije korisnicima donosi poboljšanje brzine snimanja i jasnoće fotografije.

Kolika je zapravo snaga HONOR Magic6 Pro pametnog telefona potvrđuje i zlatna DXOMARK ocjena od 158 bodova za superiornu stražnju kameru i kameru za selfie te osvojeno prvo mjesto na ljestvici. Riječ je o revolucionarnom nadograđenom AI Falcon sustavu kamera koji obuhvaća široku kameru od 50 MP, ultraširoku kameru od 50 MP i priskopsku telefoto kameru od 180 MP. S periskopskom telefoto kamerom od 180 MP, koja omogućuje do 100x digitalni zum i približavanje svakoj akciji koju želite fotografirati, možete zabilježiti proširene fotografije s iznimnom jasnoćom.

Pametnija sportografija: Nadograđeno AI otkrivanje pokreta

HONOR Magic6 Pro dolazi s nadograđenim AI algoritmom detekcije pokreta koji, u usporedbi sa svojim prethodnikom, čini vidljivu razliku. Dok se prethodna verzija oslanjala na 270 000 slika za treniranje umjetne inteligencije na radnjama poput skakanja, hodanja i trčanja, nadograđena verzija koristi golemi skup podataka za obuku, od čak 8 milijuna slika u 10 scenarija, što je rezultiralo naprednijim mogućnostima kamere. To znači da kamera na HONOR Magic6 Pro pametnom telefonu može još lakše zabilježiti brze pokrete, pokrivajući široki raspon sportova.

Osim toga, novi HONOR Magic6 Pro može se pohvaliti i algoritmom sportskog portreta koji omogućuje snimanje portreta bez napora, s prirodnim efektom zamagljene pozadine, čak i pri brzim pokretima. Koristeći brz, precizan fokus i detekciju pokreta, algoritam snima kadar pokretnog portreta s jasnim detaljima.

HONOR preuzima vodstvo s paketom telefoto objektiva

Kada je riječ o visokokvalitetnom sadržaju, profesionalni fotografi preferiraju teleobjektive zbog njihove sposobnosti pružanja perspektive izbliza koja je ključna za snimanje dojmljivih fotografija. Kako bi te mogućnosti učinio dostupnima na pametnim telefonima, HONOR je poduzeo značajne korake u poboljšanju svoje telefoto leće.

HONOR Magic6 Pro pruža 400% poboljšanje u sposobnosti detekcije svjetla, u usporedbi s vodećim proizvodima drugih igrača na tržištu, osiguravajući jasno i oštro snimanje udaljenih objekata. Osim toga, teleobjektiv podržava 2,5 optički zoom i digitalni zoom do 100X. Korisnici mogu snimati subjekte izbliza ili iz daljine s neusporedivom preciznošću, zadržavajući iznimnu oštrinu, jasnoću i dubinu u svakoj fotografiji.

HONOR Magic6 Pro može se pohvaliti i napretkom u dinamičkom rasponu osjetljivosti na svjetlo i dalekometnoj vidljivosti. S nevjerojatnim poboljšanjem dinamičkog raspona od 210%, HONOR Magic6 Pro osigurava preciznu reprodukciju boja čak i u uvjetima jače sunčeve svjetlosti, nudeći fotografima neusporedivo iskustvo. S najboljom kombinacijom vodećih hardverskih i softverskih rješenja kao što je AI Falcon Camera, HONOR-ova predanost pomicanju tehnoloških granica i prihvaćanju novih inovacija postavlja nova mjerila u industriji.

Dostupnost

HONOR Magic6 Pro dostupan je u prodaji kod mobilnih operatera i HONOR maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, a može se pronaći u crnoj i zelenoj boji1.

Za više informacija posjetite HONOR online, Facebook

1 Boja ovisi o dostupnosti na tržištu

09.05.2024. 10:44:26
Novi komentar
nužno
nužno