« Ostali sportovi
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
EUROSPORT

Počinje svjetsko prvenstvo u snookeru

Viz Libero je posebno za Eurosportov prijenos prvenstva u snookeru razvio tehnologiju koja uključuje i touch screen mogućnosti

Mark Selby nada se novom trofeju
Mark Selby nada se novom trofeju (Eurosport)
Više o

svjetsko prvenstvo

,

Eurosport

,

snooker

Vladari zelenih stolova vraćaju se na ekrane Eurosporta, jer 15. travnja počinje najznačajniji događaj u snoookeraškom kalendaru - Svjetsko prvenstvo u snookeru (Betfred World Championship).

 Na Svjetskom prvenstvu nastupaju 32 najbolja igrača svijeta, među njima peterostruki prvak Ronnie O'Sullivan, Judd Trump i naravno prošlogodišnji pobjednik Mark Selby. Ekskluzivan prijenos je na Eurosportu.

Na vodećoj sportskoj destinaciji gledatelji će tijekom prvenstva moći uživati u 135 sati prijenosa na kanalima Eurosport 1 i 2 te na Eurosport Playeru.

Igru će za Eurosport analizirati stručni tim kojeg čine legendarni Jimmy White (finale Svjetskog prvenstva je igrao 6 puta), Joe Johnson, svjetski prvak iz 1986. te Neal Foulds.

Viz Libero će najmodernijom tehnologijom upotpuniti iskustvo gledanja prvenstva. Viz Libero je posebno za Eurosportov prijenos prvenstva u snookeru razvio tehnologiju koja uključuje i touch screen mogućnosti.

Gledatelji će moći pratiti kako su potezi trebali izgledati, kako su se kugle trebale kretati, njihovu brzinu, putanje i slično. Touch screen tehnologija omogućit će Eurosportovom timu stručnjaka da pomiču kugle po stolu.

Osim prijenosa prvenstva, Eurosport je zajedno s Ronnijem O'Sullivanom pripremio analize i savjete kakao igrati protiv trenutno najboljih igrača svijeta. Eurosport će obilježiti i 40-tu godišnjicu održavanja turnira u legendarnom Crucible Theatreu, kroz razgovore s igračima i prisjećanja na najljepše uspomene iz Sheffielda.

Eurosport i World Snooker objavili su  prošle godine desetogodišnji dogovor o suradnji na prijenosu najvećih turnira sve do 2026. Tijekom 2017. Eurosport će prenositi ukupno 17 turnira s 800 sati akcije uživo sa zelenih stolova.

13.04.2017. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno