« Televizija
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
TLC

Počinje nova sezona Šefa slastičarnice

Buddy Valastro vlasnik je slavne slastičarnice Carlo's Bakery u New Jerseyu u kojoj radi zajedno s čitavom svojom brojnom i živopisnom obitelji

Buddy Valastro ponovno radi čuda
Buddy Valastro ponovno radi čuda (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Buddy Valastro

,

Šef slastičarnice

Njegove torte su umjetnička djela, jedan je od najuspješnijih američkih slastiča­ra i predvodnik televizijskog slastičarskog booma od 2009.! Njegovo ime je Buddy Valastro i on je Šef slastičarnice čija nova sezona počinje u srijedu 9. travnja u 20 sati na TLC-ju.

Buddy Valastro vlasnik je slavne slastičarnice Carlo's Bakery u New Jerseyu u kojoj radi zajedno s čitavom svojom brojnom i živopisnom obitelji. Za njega ne­ma nemogućih zahtjeva, samo izazova koje treba savladati kako bi usrećio naj­važniju osobu na svijetu: svog klijenta.

Ove sezone serijal 'Šef slastičarnice' veći je no ikad, jer Buddy Valastro uspijeva izraditi naizgled nemoguće oblike torti dok zajedno s obitelji pokušava upravljati 'Carlovom slastičarnicom' u kojoj posao sve brže raste. Uz dolazak novog osob­lja i odlazak nekih starih zaposlenika, pristup ovoj seriji otvoren je na način ka­kav još niste vidjeli. Iz tjedna u tjedan, narudžbe za torte samo se gomilaju i Buddy se suočava s raznim izazovima: raspon dizajna torti kreće se od uzviše­nog do bizarnog. U drugoj polovici serijala, Buddy se hvata u koštac s čudnom narudžbom za akvarij New Jerseyja i mora izraditi tortu u obliku replike aligato­ra Mighty Mikea koja teži 362 kg! Osim toga, pravi predivnu tortu za prvu pri­čest svog jednogodišnjeg sina koja mu pokida sve živce, a kao krunu svega, do­biva narudžbu za tortu kojoj rastu brkovi! Mogu li se Buddy i njegov tim nositi s toliko narudžbi koje se samo nižu jedna za drugom, ili će ih neobični oblici i sve zahtjevniji dizajni konačno nadvladati?

Doznajte kako nastaju najraskošnije torte i upoznajte najzabavniju obitelj New Jerseya, samo na TLC-ju!

07.04.2014. 10:24:00
Novi komentar
nužno
nužno