« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
PARTY

Počeo SunceBeat2 u Petrčanima

Atmosfera je izvanredna i potpuno se razlikuje od bilo čega na što možete naići na hrvatskim ljetnim partijima

Ekipa se zabavlja sjajno, kao i prošle godine
Ekipa se zabavlja sjajno, kao i prošle godine (Metro )
Više o

SunceBeat

,

Petrčane

Iako je i ove godine krenuo uz tek sramežljivo provirivanje sunčevih zraka nakon jake noćne oluje, Suncebeat2 Festival u Petrčanima i ovoga puta donosi brojne glazbene atrakcije. Jučer su nastupili brojni DJevi - Kev Beadle, Phil Ashner, Ashley Beedle na beach stageu ili Joi Carwell i Quentin Harris na main stageu.

Danas nas uz nove DJe očekuje i live nastup Lil' Louis & the World, dok sutra na glavnu pozornicu izlazi i najveća atrakcija festivfala - legendarni Incognito! Nakon tri festivala koja su u istome ambijentu prethodila ovome, Suncebeat2 privukao je i nešto stariju, ali ništa manje raspoloženu publiku.

Atmosfera je izvanredna i potpuno se razlikuje od bilo čega na što možete naići na hrvatskim ljetnim partijima - nema ćelavih pit bull primitivaca ili kričavo namontiranih silikon-sponzoruša pored kojih se svak' normalan osjeća kao u zoološkom vrtu ili lošem cirkusu, s mogućnošću da popije i koji šamar ako krivo pogleda eksponate.

Publika je prijateljski nastrojena i ugodna, ali i pozitivno nabrijana, a glazba ide u smjeru soula, jazza i funka, s electro-house elementima kojih ima taman toliko da vas previše ne zatupe.  Vjerujemo da će i Suncebeat2 nadmašiti prethodni te da će danas, kad je i sunce konačno zasjalo, ovako kvalitetan festival dobiti šansu da se pokaže u punom sjaju!

30.07.2011. 12:40:37
Novi komentar
nužno
nužno