« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
FESTIVALI

Počeo Soundwave u Tisnom

Soundwave je treći festival za redom u Tisnom iz porodice Garden festivala, a za sada ima najjača imena i najviše posjetitelja

Sjajni live nastupi na Sommersby stageu
Sjajni live nastupi na Sommersby stageu (Metro)
Više o

Tisno

,

The Garden Festival

,

Soundwave

Do sada najatraktivniji festival iz porodice Gardena počeo je jučer u velikom stilu atraktivnim live nastupima FIRST WORD ALL STARS te EDENHEIGHT na Somersby stageu i nizom DJ nastupa na Beach stageu. 

Soundwave je i daleko najposjećeniji festival ovoga ljeta jer je navodno prodano preko četiri tisuće ulaznica. Raskoš se vidi već i u samom promotivnom materijalu uz koji ide i posebna brošura sa detaljnim opisom svih evenata, intervjuima s izvođačima i ostalim bitnim informacijama, što nama novinarima bitno olakšava rad.  

 Slijede svakodnevni nastupi live bendova, što nije bio slučaj na prethodna dva festivala, a prostor za DJ nastupe proširen je još jednim, sveukupno trećim, stageom.

Danas nastupa posebno zanimljiva ESCA (poznata vokalistica Zero 7, Matthewa Herberta i Cinematic Orchestra), DJ YODA (jedan od top 10 svjetskih DJa), GHOSTPOET i ARIYA ASTROBEAT ARKESTRA. Izvješće čitajte sutra. 

20.07.2012. 14:33:18
Novi komentar
nužno
nužno