« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
OTVARANJE

Počeli 24. karlovački dani piva

Do 5. rujna na Sportsko-rekreacijskome centru Korani u Karlovcu će se održavati tradiconalni Dani piva

Dani Piva
Dani Piva (Mario Pusic / Cropix)
Više o

Karlovac

,

dani piva

,

karlovački dani piva

,

pivo

Ovogodišnji 24. karlovački dani piva, najveći gradski turističko-gospodarski događaji, počeli su danas i trajat će do 5. rujna na Sportsko-rekreacijskome centru Korani.

Karlovačka pivovara kao pokrovitelj održala je poslijepodne Dan otvorenih vrata, a večeras je u povorci s nekoliko stotina sudionika u kočiji zajedno s gradonačelnikom Damirom Jelićem bio i predsjednik uprave te pivovare Alexander Gerschbacher. Njih će dvojica večeras, uz vatromet, padobranski program i koncert Klape "Kampanel", otvoriti Karlovačke Dane piva.

>>Zašto je pivo najzdravije alkoholno piće?

Organizatori očekuju da će Karlovačke dane piva na dan posjetiti između 12 i 15 tisuća Karlovčana i turista jer će se svaki dan održati po nekoliko kulturnih i zabavno-sportskih sadržaja s raznovrsnom ponudom jela i pića.

Novost je da će ugostiteljske šatore, osim Karlovačke pivovare, imati i Zagrebačka pivovara, Panonska pivovara i Paulaner.

Svake večeri na središnjoj pozornici nastupit će poznati hrvatski estradni umjetnici, a za publiku drugačijeg ukusa na drugoj obali rijeke Korane, povezane ovih dana vojnim pontonskim mostom, nastupit će mnoge punk i rock skupine.(hina/metro-portal)

27.08.2010. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno