« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
PRIJAVITE SE!

Počele su prijave za Career Speed Dating

Career Speed Dating je namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta

Career Speed Dating na FER-u
Career Speed Dating na FER-u (FER)
Više o

FER

,

STEM

,

Career Speed Dating

Otvorene su prijave studenata za Career Speed Dating, spoj razgovora za posao i speed datea koji će se održati 14. prosinca 2017. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Ovaj događaj zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT.

Career Speed Dating je namijenjen studentima tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta te veleučilišta. 

Buduće kolege i suradnike potražit će 42 poduzeća podijeljena u sedam skupina prema području kojim se bave i kadrovima koje traže.  Svaki student će imati 8 minuta da se u najboljem svjetlu predstavi poduzeću i da zajedno otkriju hoće li zaiskriti među njima. U tom vremenu student/ica će se predstaviti poslodavcu i imati priliku dobiti odgovore na pitanja koja ga/je najviše zanimaju.

Nakon intervjua studenti će i poslodavci ocijeniti jedni druge, odnosno pohvaliti što je bilo dobro ili sugerirati što poboljšati. Nakon kratke pauze započinje razgovor s novim poslodavcem i tako dok se ne obiđu sve tvrtke u jednoj skupini. Studente koji ostave najbolji dojam na predstavnike poduzeća, uz potencijalno zaposlenje, očekuju i bogate nagrade koje će primiti na after partyu nakon događanja.

Na ovogodišnjem Career Speed Datingu sudjeluju: Abest (Croteam), Adacta, Atlantic Grupa, AVL-AST, Axilis, Byte Lab Grupa, Combis, Croatia osiguranje, CS Computer Systems, Danieli Systec, ecx.io croatia, Ericsson Nikola Tesla, FIVE, GDi, Gideon Brothers, GlobalLogic, HashCode, Hrvatski Telekom, Huawei Technologies, INFIGO IS, INFINUM, Infobip, KONČAR - Institut za elektrotehniku, Memgraph, PLIVA Hrvatska, Poslovna inteligencija, RASCO, Repsly, Rimac Automobili, Schneider Electric, Sedam IT, Span, SysKit, Tehnozavod Marušić, Telegra Solutions, Trikoder, Undabot, Vertiv Croatia, Vipnet, Visage Technologies, Yazaki Europe i Zagrebačka banka.

 

 

Studenti i nedavno magistrirali mogu se prijaviti do 1. prosinca 2017. na stranici događanja https://careerdate.fer.hr/prijava/. Broj mjesta je ograničen i vrijeme prijave će se uzimati u obzir pa se isplati biti brz.

Više informacija možete saznati na službenoj web i Facebook stranici Career Speed Datinga.

 

Centar karijera FER-a je središnje mjesto za pružanje pomoći studentima tijekom i u periodu do dvije godine nakon završetka studija, vezanu uz informiranje, savjetovanje, dodatne oblike edukacije, podršku učinkovitom studiranju, umrežavanje studenata i poslodavaca, karijerno savjetovanje i druge oblike pomoći vezane uz razvoj karijere i osobnih vještina studenata.

eSTUDENT je neprofitna studentska udruga osnovana 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja.

15.11.2017. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno