« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Počele se stvarati kolone na Lučkom

Većina cesta prema unutrašnjosti prilično je zakrčena gužvama, najveće na naplatnim kućicama u smjeru Dubrovnika i Zagreba

Kolona na Lučkom je trenutno duža od 3 km, očekuje se još veća navala
Kolona na Lučkom je trenutno duža od 3 km, očekuje se još veća navala (HAK)
Više o

stanje na cestama

,

kolone

,

naplata Lučko

,

stanje u prometu

,

HAK izvješće

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti posebice na autocestama, naplatnim postajama i graničnim prijelazima.

Na autocesti A 1, zbog gužve pred naplatom Vrgorac u smjeru Dubrovnika, promet se povremeno preusmjerava na čvor Ravča.

Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 km, a vrlo je gust promet autocestom od Bosiljeva prema Zagrebu. Vozačima savjetujemo da koriste naplatu Demerje gdje se cestarina može platiti karticama i ENC uređajima.

Usporeno i povremeno u kolonama vozi se Istarskim ipsilonom, na Krčkom mostu te Jadranskom magistralom (D 8) u blizinama turističkih središta.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t danas je do 23:00, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D 1

07.08.2011. 16:40:00
Novi komentar
nužno
nužno