« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
MLADOST - LUDOST

Drago Pilsel: Bio sam pijan i glup

POGLEDAJTE VIDEO - Savjetnik predsjednika Josipovića je u mlađim danima kamenjem gađao sinagogu i pokušao spaliti kino, a nije mu po volji što se ta tema spomenula baš danas

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Infopunkt)
Više o

Ivo Josipović

,

Josipović savjetnici

,

Drago Pilsel

Jedan od suradnika predsjednika države Ive Josipovića bit će i novinar Drago Pilsel. Novinari su se nakon objave predsjednikovih savjetnika raspitivali o epizodi iz Pilselove mladosti kad je kamenjem gađao sinagogu i pokušao spaliti kino.

Pilselu nije bilo nimalo po volji što se ta tema spomenula danas, i to na konferenciji za novinare koju je HRT prenosio uživo. Zaprijetio je novinaru Večernjeg lista da će ga tužiti ako to objavi, a kasnije se pred svima pravdao.

"Došao sam s neke čajanke, bili smo mrtvi pijani. S jednom grupom Hrvata, Rusa i Ukrajinaca, kamenovao sam sinagogu, imao sam 16 godina i bio sam glup", rekao je.

Predsjednik Josipović je objasnio da se Pilselu "prigovaralo i da je radikalan ljevičar i radikalan desničar". Kazao je kako svi prolazimo faze prilikom odrastanja, te da, uostalom, Pilsela nije doveo na Pantovčak zbog njegovih političkih uvjerenja, nego zbog poznavanja medija i analitike. (metro-portal/Infopunkt)

19.02.2010. 14:56:19
Novi komentar
nužno
nužno