« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
PIJETAO

Pijetao - godišnji kineski horoskop za 2018. godinu Psa

Pijetao će pronaći ravnotežu i mir koji mu toliko nedostaje nakon vrlo naporne godine provedene u svom znaku horoskopa.

Pijetao - godišnji horoskop za godinu Psa
Pijetao - godišnji horoskop za godinu Psa (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop

,

2018.

,

godina Psa

,

Pijetao godišnji kineski horoskop 2018.

Kineski horoskop za znak Pijetla kaže da će pripadnici ovoga znaka u godini Psa pronaći ravnotežu i mir koji im toliko nedostaju nakon vrlo naporne godine provedene u svom znaku horoskopa.

To praktično znači da se treba tako i ponašati - opušteno i mirno, relaksirano, držeći se rutine i stvari koje vam najbolje idu od ruke, bez naglih poteza i poslovnih eskapada jer vam treba cijela godina mira kako biste izbacili iz sebe sve nagomilane frustracije i stres od godine Pijetla.

Bilo kakve velike promjene donijet će jednako velike probleme, a to je zadnje što vam u ovom trenutku treba, pa je najbolje izbjegavati svjetla reflektora i zabiti se u neku sjenu, ispod radara šefova i kolega i odraditi godinu na najopušteniji mogući način.

Slobodni Pijetlovi takvim će pristupom imati velike šanse kod pripadnika suprotnog spola, tako da mogu ozbiljno razmisliti o ulasku u neku ozbiljnu vezu s osobom koja im se svidi i pokaže se dovoljno zanimljivom.

Pijetlovi u braku ili stabilnoj vezi mogu očekivati novosti - od novog automobila ili stana do djeteta, sve je otvoreno i jako dobro aspektirano.

Zdravlje treba njegovati, naročito nakon stresne protekle godine, pa je preporuka da što više vremena provodite u prirodi.

Provjerite što vas očekuje u godini Psa
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2018.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

15.02.2018. 17:32:00
Novi komentar
nužno
nužno