« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
NOVOSTI

Philips predstavlja novi superwide monitor

Philips predstavlja novi SuperWide monitor s web kamerom i noise-cancelling funkcijom

Novi superwide monitor
Novi superwide monitor (Arhiva)
Više o

Philips

,

SuperWide monitor

Philips Monitors predstavlja novi 45B1U6900CH monitor koji kombinira dvije radne površine i web kameru u jednom setupu. Philips 45B1U6900CH opremljen je velikim zaslonom od 44,5 inča (113 cm dijagonale) rezolucije 5120 x 1440 i nekoliko drugih značajki dizajniranih da pomognu profesionalcima u obavljanju više zadataka, kao što su: web kamera od 5 MP, USB-C docking s RJ45 , 32:9 SuperWide zakrivljeni zaslon s kutovima gledanja od 178/178 stupnjeva.

Povećanje produktivnosti

Umjesto dva odvojena monitora, Philips 45B1U6900CH sa svojim zaslonom od 44,5 inča i 32:9 SuperWide modelom omogućuje profesionalcima jednostavno otvaranje više prozora i ultra široku perspektivu za gledanje video sadržaja. Uz to, zakrivljeni VA zaslon monitora omogućuje široke kutove gledanja od 178/178 stupnjeva te zakrivljenost od 1500R za oštre slike visokog kontrasta i sveukupno impresivnije vizualno iskustvo.

"Vrlo smo sretni što možemo najaviti izlazak Philipsa 45B1U6900CH", izjavila je Xeni Bariaktari, voditeljica globalnog marketinga Philips Monitorsa i IT dodataka. "Veličina i omjer zaslona zajedno s dodatnim značajkama, poput priključne stanice i web kamere s noise-cancelling funkcijom, čine ga idealnim izborom za one koji imaju visoka očekivanja od svog monitora."

Web kamera od 5 MP za kvalitetnije iskustvo video poziva i sastanaka

Osim velikog zaslona, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost ovog monitora čini pop-up web kamera od 5MP. Optimiziran za bolje iskustvo video poziva i sastanaka, monitor je opremljen i s ugrađenim mikrofonom s noise-cancelling funkcijom. Također, tu je i Windows HelloTM; čiji napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows račune u roku od svega nekoliko sekundi.

Dodatne značajke Philips 45B1U6900CH monitora

Još jedna važna značajka koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji i uredniji svakako je USB-C docking s RJ45. S ovim docking sustavom, profesionalci se mogu spojiti na mrežu s RJ45, postaviti isporuku energije na svoj povezani uređaj, iskusiti video iskustvo visoke razlučivosti te spojiti vanjski uređaj za brzi prijenos podataka.

Uz USB-C docking, Philips 45B1U6900CH ima i mnoge druge značajke koje profesionalcima mogu pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka. To uključuje Display HDR 400 za VESA certifikat, visokokvalitetne boje na zaslonu, stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integrirani KVM za upravljanje dvaju osobnih računala na istom monitoru. Tu je i TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 certifikat koji osigurava zaštitu od naprezanja očiju izazvanog plavim svjetlom sa svojim stalno prisutnim filtrom plavog svjetla.

Cijena i dostupnost

Za sve profesionalce koji žele povećati svoju produktivnost, Philips 45B1U6900CH monitor jednostavno je idealan izbor.

Monitor će biti dostupan za kupnju i to po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.189,00 eura.

08.04.2023. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno