« Hi-tech
objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana
NOVOSTI

Philips predstavlja nove Evnia modele

Philips predstavlja nove inovativne gaming monitore iz Evnia linije, pogledajte koje

Evnia
Evnia (Arhiva)
Više o

Philips

,

Evnia

Gaming industrija je na vrhuncu zahvaljujući najnovijim tehnologijama i inovacijama u kojima uživaju gameri svih dobi diljem svijeta. Vođeni upravo inovacijama, Philips Monitors predstavlja dva nova modela iz hvaljene Evnia linije - Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P. Vjerni Evnia filozofiji "gaming za sve", ovi monitori pružaju idealnu kombinaciju brze akcije, impresivnog gledanja i fizičke udobnosti, pozivajući gamere svih profila da uživaju u svakom trenutku.

Ključne performanse

  • Ultra brza stopa osvježavanja od 240 Hz (25M2N3200W) ili 280 Hz (25M2N5200P)

  • Fast VA i IPS paneli s vremenom odziva piksela od samo 1ms GtG

  • Nisko kašnjenje unosa za glatko i brzo gaming iskustvo

  • SmartImage HDR mode za optimalnu boju, svjetlinu i kontrast (25M2N5200P)

  • Ergonomsko postolje (podesivo po visini, s funkcijom zakretanja, naginjanja i okretanja) za optimiziranu udobnost

  • LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija za najkvalitetnije vizualno iskustvo

"Asortiman Philips Evnia idealan je izbor za gamere koji žele pristupačno i ugodno iskustvo koje odražava njihove različite ukuse i sklonosti. I Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P modeli nude sve što traže, bilo u pogledu performansi brzine, vizualnih performansi ili ergonomske udobnosti", izjavila je Xeni Bairaktari, voditeljica marketinga za Global Philips Monitors and IT Accessories.

Inovativne performanse za optimalno gaming iskustvo

Današnji gaming naslovi nikada nisu bili impresivniji - naravno, pod uvjetom da ih monitor može pratiti. Uz Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P, gameri mogu biti sigurni da će baš svaka sesija biti glatka, brza i zadovoljavajuća. Sa stopama osvježavanja od 240 Hz odnosno 280 Hz, čak i najintenzivnije akcijske sekvence ostaju ultra brze i ultra glatke s jasnim, preciznim slikama bez podrhtavanja i titranja, omogućujući gamerima da se prepuste i uživaju u gamingu. Zajedno s niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 0,5 ms MPRT, čak i najbrže akcije osjetljive na trzanje zasigurno će biti uzbudljivije nego ikad. Philips Evnia 25M2N5200P također dolazi s USB čvorištem i nizom praktičnih značajki prikaza na zaslonu kao što su MBR Sync, DarkBoost i Smart Crosshair za još ugodnije gaming iskustvo.

Jedinstveno vizualno iskustvo

Kao što će svaki gamer potvrditi, vrhunska vizualna izvedba je neophodna. I ovdje Philips Evnia 25M2N3200W i Philips Evnia 25M2N5200P neće razočarati. Opremljeni brzim VA LED ili Fast IPS zaslonima, 16:9 Full HD rezolucijom i 178/178 širokim kutovima gledanja, ovi monitori daju iznimno žive i svijetle slike koje ne samo da poboljšavaju svaku gaming sesiju, već su i velika prednost pri gledanju fotografija, filmova ili korištenju bilo koje vrste aplikacija koje se temelje na grafici.

Teško je otići od sjajnog gaminga, što znači da fizička udobnost mora biti optimalna čak i tijekom produženih sesija. Oba monitora opremljena su širokim spektrom značajki dizajniranih za poboljšanje i zaštitu dobrobiti korisnika. Philips LowBlue Mode i Flicker-Free tehnologija smanjuju naprezanje očiju i umor, dok se CompactErgo baza može naginjati, zakretati i podešavati po visini za maksimalno ugodno gledanje.

Cijena i dostupnost

Philips Evnia 25M2N3200W i 25M2N5200P bit će dostupni od sredine svibnja po preporučenim maloprodajnim cijenama od 219 eura i 339 eura.

Više informacija o Philips Evnia modelima potražite ovdje: 

https://www.evnia.philips

21.05.2023. 10:00:00
Novi komentar
nužno
nužno