« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
CLUBBING

PHAT KSET predstavlja Soul Brothers

Domaćini programa DJ Chill, Flash, Nodef te b-boy Il Demonio, pobrinut će se za odličnu atmosferu u KSET-u i zvučni sadržaj

Soul Brothers u KSET-u
Soul Brothers u KSET-u (Arhiva)
Više o

Phat KSET

,

Soul Brothers

U subotu, 26. listopada, sve ljubitelje urbanog zvuka očekuje novo izdanje hip hop programa Phat KSET na kojem će gostovati DJ dvojac pod nazivom „Soul Brothers".

Ovaj Phat KSET krasi neprekidan funky ritam koji će natjerati sve plesače da testiraju vlastite granice izdržljivosti, a i ovog puta najbolji i najzanimljiviji plesači bit će nagrađeni, te će sam KSET biti maštovito i posebno uređen za još jedan plesni spektakl.

Domaćini programa DJ Chill, Flash, Nodef te b-boy Il Demonio, pobrinut će se za odličnu atmosferu u KSET-u i zvučni sadržaj od fantastičnog hip hop-a do zaraznog funka, skompletirano u DJ set savršeno stopljen u jednu originalnu i plesnu cjelinu. Sve počinje u 21 sat, a ulaz je 15 kuna do ponoći, 20 nakon.

SOUL BROTHERS

Soul Bader & DJ Slip Mat su tek formiran dvojac koji svira na 4 gramofona. Odrasli su u zlatnom dobu rapa, a glazba je ovo dvoje prijatelja i povezala. Prvenstveno puštaju funky rap, ali koketiraju i s povezanim žanrovima poput soula, funka i jazza, a nedavno su pokrenuli i „Git down!" večer koja se održava jednom mjesečno u zagrebačkom Katranu. 

22.10.2013. 19:19:00
Novi komentar
nužno
nužno