« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
GARDEN

Petrčane u opuštenoj atmosferi

Koncept festivala Friends and Family uspio je napraviti upravo takvu atmosferu

Sunce, more i opuštanje
Više o

The Garden Festival

,

Petrčane

Uživanje u hladu ispod pinija uz predivno čisto more i laganu glazbu ovaj vikend pravi su mamac za brojne posjetitelje The Garden Festivala.  

Ovu subotu mali poluotok Pinija postao je prava oaza s puno hlada, mogućnosti masaže uz more, i naravno druženje u opuštenoj atmosferi.

Ulaskom u festivalsku zonu preko dana postaje vam jasno zašto je festival rasprodan. Osim prirodnih ljepota,  jedna od pravih vrijednosti ovog festivala je, kažu nam posjetitelji,  i prijateljsko raspoloženje koje ovdje vlada. 

Gledate sva ta brojna nasmijana lica i ne preostaje vam ništa drugo nego prepustiti se uživanju i ugodnom čavrljanju s novim frendovima i nekim dragim osobama koje se veselite susresti upravo ovdje. Tome u prilog ide i koncept festivala "Friends and Family".

Dobre glazbe naravno nije nedostajalo, vrhunac Garden subote bila je svirka kultne grupe Odyssey iz New Yorka na Somersby stageu  kao i nastup od Motor City Drum Ensemle u Beach baru i naravno, beskrajno uživanje u pogledu na zalazak sunca i nastup PBR Streetgang.

10.07.2011. 11:36:48
Novi komentar
nužno
nužno