« Ostali sportovi
objavljeno prije 12 godina
NAKON MARINA

Petra Martić plasirala se u treće kolo Roland Garrosa

Ulaskom u treće kolo Roland Garrosa, Petra je ostvarila svoj najbolji rezultat na nekom od četiri najprestižnija svjetska turnira

Fotografija vijesti
Više o

tenis

,

Roland Garros

,

Petra Martić

Najbolja hrvatska tenisačica u drugom je kolu Roland Garrosa pobjedila Francuskinju Marion Bartoli 6-2, 3-6, 6-3 te se pridružila našem Marinu Čiliću u trećem kolu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu, prenosi Hina.

Bio je to njihov treći međusobni susret i prva pobjeda 21-godišnje hrvatske tenisačice. Prva dva meča dobila je Bartoli, ove godine u Parizu, te prije dvije godine u Wimbledonu.

Ulaskom u treće kolo Roland Garrosa, Petra je ostvarila svoj najbolji rezultat na nekom od četiri najprestižnija svjetska turnira (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open). U idućem kolu očekuje je Španjolka Anabel Medina Garrigues, a bit će to njihov prvi međusobni susret.

U treće kolo plasirao se i Marin Čilić pobjedom protiv Španjolca Juana Carlosa Ferrera 7:6 (4), 6:2, 6:3. U ovom, drugom susretu u karijeri protiv Juana Carlosa Ferrera, 41. na ATP listi, Čilić je ostvario i drugu pobjedu. U idućem kolu Roland Garrosa našeg tenisača čeka bolji iz ogleda između devetog nositelja Argentinca Juana Martina Del Potra i Francuza Edourda Rogera Vasselina, 82. tenisača svijeta. S Argentincem naš tenisač ima negativan omjer u deset dosadašnjih susreta u kojima je Del Porto šest puta pobijedio. U jedinom susretu protiv Rogera Vasselina Čilić je zabilježio pobjedu.

30.05.2012. 19:31:40
Novi komentar
nužno
nužno