« Ostali sportovi
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
EUROSPORT

Peter Sagan ekskluzivno za Eurosport s utrke Tour de France

Biciklist ekipe BORA – hansgrohe će tijekom utrke Tour de France odgovarati na pitanja navijača na digitalnim i TV platformama Eurosporta

Peter Sagan samo za Eurosport
Peter Sagan samo za Eurosport (Eurosport)
Više o

Tour de France

,

Eurosport

,

Peter Sagan

Želite postaviti pitanje svjetskom prvaku tijekom najpoznatije biciklističke utrke na svijetu?

Ljubitelji biciklizma diljem Europe imat ću tu mogućnost tijekom nadolazeće utrke Tour de France, zahvaljujući suradnji Eurosporta i Petera Sagana, svjetskog cestovnog prvaka (UCI World Tour).

Peter Sagan, koji ove godine vozi za tim BORA - hansgrohe, odgovarat će na pitanja obožavatelja svakog dana tijekom prijenosa utrke Tour de France na Eurosportu. Pitanja će se uz hashtag #AskSagan postavljati na društvenim mrežama, a Peter će osobno odabrati i odgovoriti na najzanimljivije pitanje tijekom prijenosa.

Uz odgovore Petera Sagana tijekom prijenosa na Eurosportu, koji ove godine uključuje prijenos uživo svake minute utrke, obožavatelji će projekt #AskSagan moći pratiti na strnici Eurosport.com te na društvenim mrežama Eurosporta FacebookTwitter i Instagram, te na Petrerovom osobnom  Facebook i Twitter profilu.      

Peter Sagan se na Tour de Franceu natjecao 5 puta, a  ove godine po prvi put nastupa za tim BORA - hansgrohe.   

Peter Sagan je izjavio: „Veseli me suradnja s Eurosportom na ovom projektu koji će dodatno povezati gledatelje sa sjajnim sportom kakav je biciklizam. Budite kreativni, postavljajte mi pitanja koristeći #AskSagan hashtag, a ja ću na najbolja odgovarati svakog dana tijekom utrke Tour de France."

Laurence Schirrecker-Mothes, voditelj globalne biciklističke produkcije na Eurosportu je izjavio: „Peter je prepoznatljiv i karizmatičan biciklist, istinski je predstavnik ovog sporta i zato nam je iznimno drago zbog ove suradnje. Uspjesima u sportu, pristupačnim stavom i duhovitošću, Peter je pridobio brojne obožavatelje. Sretni smo što će naši gledatelji u Europi te putem naših digitalnih platformi diljem svijeta, imati priliku postavljati mu pitanja tijekom ovogodišnje utrke Tour de France."

Projekt #AskSagan će započeti ekskluzivnim javljanjem uživo putem Facebooka iz Düsseldorfa u četvrtak, 29. srpnja, uoči početka 104. utrke Tour de France. Za detaljnije informacije navijači trebaju pratiti Facebook stranicu Eurosporta i osobne profile Petera Sagana na društvenim mrežama.

Ove će godine ljubitelji biciklizma na Eurosportu moći uživati u dodatnih 25 sati prijenosa s Toura i po prvi puta u prijenosu uživo baš svake minute same utrke.

Prijenos uživo na Eurosportu bit će upotpunjen dodatnim sadržajima na Eurosport Playeru - digitalnoj platformi koja korisnicima omogućava biranje do 5 dodatnih kamera za praćenje utrke.

27.06.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno