« Život
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
VEGETARIJANSTVO

PETA traži od Lady Gage da nosi haljinu od salate

Nakon što je nosila haljinu od mesnih odrezaka na dodjeli MTV VMA, PETA je od pjevačice zatražila da na koncertu u Indiji nosi haljinu od salate

Fotografija vijesti
Više o

PETA

,

vegetarijanstvo

,

Lady Gaga

Lady Gaga za vrijeme boravka u Indiji trebala bi prijeći na vegetarijanstvo te odijenuti haljinu od listova salate prije utrke Formule 1 u toj zemlji, poručili su aktivisti za prava životinja, piše Hina.

Lady Gaga je 2010. na dodjeli Video Music Awards MTV-a nosila "haljinu" od mesnih odrezaka. Podružnica udruge za zaštitu prava životinja (PETA) iz Indije u pismu njenom agentu izrazila je nadu da će Lady Gaga u znak poštivanja odnosa Indijaca prema životinjama tijekom boravka u Indiji prihvatiti vegetarijanstvo te da će pozirati u haljini od listova salate kako bi promovirala važnost izbacivanja mesa iz prehrane.

"Ako pristane, mi ćemo joj napraviti haljinu od listova salate, u punoj dužini i pobrinut ćemo se da izgleda seksi", napisao je predstavnik PETA-e Sachin Bangera.

On je dodao da će haljinu sastavljati list po list, nekih pet do šest sati. "Netko će uvijek biti pri ruci da poprska salatu vodom kako ne bi uvenula", piše u pismu.

Lady Gaga nastupit će na zatvorenoj zabavi u hotelu u New Delhiju nakon prve utrke Formule 1 u Indiji u nedjelju.

28.10.2011. 12:31:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    HBomb
    28.10.2011. 13:03
    dugmad na haljini nek budu zrnja graha... a kao modni detalj bih preporučio malo karfiola i peršina...
    uh, ne smijemo zaboraviti resice od mrkve i šaroliko nasjeckan uzorak od krumpira...

    gimme a break -.-'
Novi komentar
nužno
nužno