« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
OSVETA ŠMOKLJANA

Pet tipova žena koje možete upoznati online

Ukoliko su vam dosadili politički nekorektni, seksistički i mačistički članci, pokrenite internet peticiju za njihovo uklanjanje. Ukoliko nisu, kliknite ovdje :)

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

online upoznavanje

,

dating

Nakon što smo jučer detaljno predstavili najčešće tipove frajera koje možete sresti tražeći srodnu dušu na internetu, nećemo niti ženama ostati dužni.

>>Pet tipova muškaraca koje možete upoznati online>>

Iako situacija kod žena na netu nije ni približno tako šarolika i zanimljiva kao što je to slučaj kod muškaraca (kojih je i višestruko veći broj), poučeni iskustvima, što osobnim, što tuđim, odlučili smo za generacije koje dolaze ovjekovječiti ovih pet klasičnih tipova.

1. Miss Universe koja traži osjećajnog dečka

Počinjemo s jednim od najgorih klišeja otkako je svijeta i vijeka, barem onog internetskog. Znate već kako ide priča. Djevojka kojoj je Majka priroda bez imalo suzdržavanja podijelila vrhunske karte odlučuje da joj je dosta površnog svijeta u kojem ju muškarci i druge žene prosuđuju isključivo po fizičkom izgledu te stvara online profil u namjeri da upozna nekoga komu će se svidjeti prvenstveno kao osoba. Tvrdi kako joj izgled potencijalne srodne duše uopće nije bitan te da je sve do čega joj je stalo veličina njegovog srca, a nikako ona novčanika, automobila ili penisa.

U britanskoj kulturi ovo se zove „slumming", odnosno druženje sa onima znatno nižeg socijalnog, ekonomskog ili bilo kojeg drugog statusa od nas samih, nešto poput Ive Balent koja u skladištvu svog ćaće kreće „od nule" ili kćeri adolescentice prebogatih roditelja koja se odlučuje pobuniti protiv društva i onda sa 16 postaje anarhistica. Žao nam je, ali ukoliko i na sekundu pomislite kako imate ikakve realne šanse s ovakvom djevojkom, završit ćete isključivo slomljena srca i ega manjeg od makovog zrna. Šestice jednostavno ne idu s devetkama.

2. Mlada samohrana majka koja traži oca svojoj djeci

Mogli smo ovdje biti politički korektni(ji) i umjesto ovoga napisati „Žena koja traži ozbiljnu vezu ili brak", ali duboko u sebi i vi i mi znamo kako to jednostavno ne bi bio dovoljno precizan opis. Ipak, i jednima i drugima zajedničko je to što imaju potpuno isti cilj - udati se što je prije moguće te, ukoliko će prilike dopuštati, proširiti obitelj daljnjim prinovama. Možete vi razglabati o životu, smrti, ljubavi, kozmetici i visibabama koliko god želite, ali apsolutno sve što ova djevojka od vas želi jest prsten na ruci te emocionalnu, materijalnu i svaku drugu sigurnost, kako za sebe, tako i za svoje dijete.

Lijepo je od vas što mislite da ste dovoljno zreli da se nosite s takvom situacijom, ali budite iznimno oprezni. Naime, nema ništa zrelo u tome da pobjegnete glavom bez obzira nakon što shvatite u što ste se uvalili, samo zbog toga što vam je u početku bilo neugodno reći da vi samo tražite nekoga s kim možete ići u kino.

3. Ivana Horvat

Prosječan izgled, prosječan oblik tijela, prosječan posao, prosječan smisao za humor. Poput svog imenjaka, Ivana je Horvat ona djevojka iz ureda kojoj uvijek zaboravite ime i koja ama baš nikada nije rekla bilo što po čemu biste je mogli zapamtiti, kako pametno, tako i glupo. Ivana Horvat je brineta s pramenovima boje meda. Reći će da najviše voli Olivera i Gibonnija, ali uživa i u lakim notama Jelene Rozge dok ju nitko ne gleda. Od stranih pjevača najviše voli Rihannu i Beyonce.

Završila je ekonomsku školu ili fakultet, a u slobodno vrijeme satima ispija kavu s mlijekom s prijateljicama. Ne prati politiku i misli kako su svi političari korumpirani. S druge strane, ne bi imala ništa protiv da je jedan takav danas-sutra oženi. Ivana Horvat vrlo je vjerojatno vaša sadašnja djevojka. Naša sućut.

4. Debela djevojka koja misli kako može i bolje od vas

Biti muškarac na internetu nužno znači i biti svakodnevno suočen s odbijanjima prepunih prijezira, ismijavanja i gorčine. Uostalom, vrlo je vjerojatno da na ovom planetu ne postoji mjesto gdje je omjer žena i muškaraca toliko u korist ovih drugih, kao što je to slučaj sa stranicama za upoznavanje. Ipak, samo zbog toga što je prosječni muškarac koji pokušava pronaći srodnu dušu preko ekrana navikao na svakakve ružne ženske geste, to ne znači da nas svaki put takvo ponašanje ne zaboli, posebice kad dolazi od strane nekoga tko bi u „stvarnom" životu bio presretan da mu obratimo pažnju.

Bez lažne korektnosti, završili ste fakultet, imate dobar posao, živite sami u stanu, aktivno se bavite sportom i volontiranjem, volite životinje te tražite samo tu drugu polovicu jabuke da zaokruži cijelu priču. I onda vas neka tamo Ana koja ima 33 godine, višak kilograma i roditelje koji joj svakih 15 minuta upadaju u sobu odluči staviti na ignore, pravdajući to time da ju niste baš impresionirali. Takve stvari iz takta izbacuju i one najbolje među nama, a jedino što nam preostaje jest tješiti se da će kozmička pravda biti zadovoljena na neki drugi način.

5. Žena koja je zapravo frajer

Apsolutno najčešća kategorija „žena" na kakvu možete nabasati tražeći partnericu u virtualnom prostoru. Iako teško možemo reći da razumijemo razloge zbog kojih se netko sustavno krivo predstavlja drugim ljudima na netu, upravo su ti muškarci nešto na što nikada ne smijete zaboraviti, bez obzira na to koliko vam se ta napaljena 18-godišnja mulatkinja plavih očiju iz Dubrave čini nevjerojatnom prilikom da napokon nešto i zbarite.

Pamet u glavu i uvijek inzistirajte na telefonskom pozivu/web cam chatu prije samog upoznavanja uživo, a bilo bi idealno ukoliko sam susret dogovorite na nekom dobro osvijetljenom i prometnom mjestu. Nemojte samo reći da vas nismo upozorili. Sretno.

Svi stavovi izrečeni u ovom članku plod su višegodišnjeg brižnog kultiviranja površnih i generalizirajućih stavova o ženama. Niti jedan ženski nokat nije slomljen u stvaranju ovog članka. Bilo kakva sličnost sa stvarnim ljudima i događajima potpuno je slučajna.

Piše: M. Lozančić
09.11.2011. 23:11:00
Novi komentar
nužno
nužno