« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
HBO MAX

Pet novih europskih serija na HBO Maxu

Dostupan je niz europskih serija iz Max Original produkcije, među kojima su najnovije „Požuda" i „Ruxx"

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

serije

,

HBO Max

Na novoj HBO Max streaming platformi dostupan je niz europskih serija iz Max Original produkcije, među kojima su najnovije „Požuda" i „Ruxx", a uskoro će im se pridružiti i „Doušnik", „Odmrzavanje" i „Zajedno i gladni", koje će premijeru imati 1. travnja.

„Doušnik" (The Informant) je mađarska serija koja se odvija 1985. godine, kada se 20-godišnji Geri seli u veliki grad kako bi se upisao na ekonomski fakultet. Pridružuje se reformističkoj skupini koju predvodi Szava. No Geri ima tajnu. Za komunističku obavještajnu službu mora špijunirati Szavu. U glavnim ulogama su Gergely Váradi, Márton Patkós, Szabolcs Thuróczy i Júlia Szász.

Poljska krimi serija „Odmrzavanje" (The Thaw) počinje otkrivenjem tijela mlade žene u ledenoj vodi. Istragu vodi Zawieja (Katarzyna Wajda), policajka koja nikad ne odustaje. Ubrzo postaje očito da je ubijena žena rodila neposredno prije smrti. Pitanje koje se postavlja je - gdje je beba?

Dokumentarna serija „Zajedno i gladni" (Czech It Out) prati Lukáša Hejlíka, glavnog foodie influencera u Češkoj, koji redovito vodi na vikend izlete svoju 14-godišnju kćer tinejdžericu i scenaristicu Kláru. Na svojim putovanjima jednako raspodjeljuju svoje vrijeme između kulture hrane i prirode. „Volim uživati u izuzetnom spoju krajolika, prirode i iskustva i otkrivati kulinarska čuda u najzabačenijim mjestima naše lijepe zemlje. Velike stvari na kulinarskoj sceni odigravaju se i u malim mjestima", izjavio je Lukaš Hejlik.

„Požuda" (Lust) je bolno iskrena komedija o četiri sredovječne žene u Stockholmu koje se bore održati svoj libido na životu u seksualno frustrirajućem svijetu. U seriji glume Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius i Elin Klingom. Ova švedska serija imala je svjetsku premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

Rumunjska serija „Ruxx" (Ruxx) je moderna drama o odnosima i promatra mladu generaciju zemlje uhvaćene između prošlosti i budućnosti. Serija prati Rux, koja balansira između zahtjevne karijere i vlastite porcije drame u glavnom gradu Bukureštu. U glavnim ulogama su Raluca Aprodu, Alek Sekareanu i Madalina Kraju.

29.03.2022. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno