« Fun
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NISAM JA, MAJKE MI

Pet najboljih puštanja vjetrova ispred TV kamera

Jednom kad priroda zazove, teško joj se ne odazvati, pa makar u tom trenutku vodili i emisiju pred milijunskim auditorijem

Fotografija vijesti
Više o

YouTube

,

puštanje vjetrova

,

smiješni video

,

prdac

Puštanje vjetrova sasvim je prirodna i normalna tjelesna funkcija, ali je istovremeno i nešto što se smatra neprimjerenim i nepristojnim u društvenim situacijama. Štoviše, afrička je država Malavi ranije ove godine pokušala uvesti kazne za puštanje vjetrova na javnim površinama, ali je zbog pritiska javnosti na kraju morala od toga odustati.

Bilo kako bilo, jednom kad priroda zazove, teško joj se ne odazvati, pa makar u tom trenutku vodili i emisiju pred milijunskim auditorijem. Ovih nam pet videa vrlo zorno to pokazuju.

1. Voditeljici „pobjegla" važna vijest

Ako je vjerovati komentarima na Internetu (a svi znaju da se sve što pročitamo online može uzeti kao znanstvena činjenica), tema emisije koju je vodila ova poznata švedska voditeljica bila je upravo puštanje vjetrova, zbog čega je prdac koji je ispustila ova simpatična gospođa bio namješten. Bilo kako bilo, lijepo smo se nasmijali.

2. Misterij na BBC-u

Za razliku od prethodnog namještenog prdca, ovaj je definitivno pravi, tu nema nikakve sumnje. Ono što ovdje predstavlja pravi misterij jest činjenica da je nemoguće sa sigurnošću reći tko je „krivac". Mi stavljamo novce na zgodnu voditeljicu.

3. Ljepotica i zvijer

Što ova sexy plavuša koja se proslavila ulogom nestašne Faith Fairfield u TV seriji Hope&Faith radi vodeći jutarnji show sa starim, senilnim gospodinom, koji je već odavno zreo za mirovinu? Pa netko se mora kiselo smješkati na sve te „suptilne" prdce, zar ne?

4. Tko se zadnji smije...

Iako u tom trenutku kamera snima nešto drugo, na 29. sekundi ovog videa jasno se može čuti kako netko glasno pušta vjetar, a reakcija Tigera Woodsa nekoliko sekundi kasnije govori više od tisuću riječi. Pitamo se smješka li se tako i danas, nakon što je pao za 50 mjesta na rang listi golfera, a supruga mu je odnijela više od pola imovine.

5. I mi konja za trku imamo

Jedan domaći za kraj. Apsolutni kralj neprimjerenog (ali simpatičnog) smijeha pred kamerama u Hrvata i šire, Tomislav Jelinčić, čini sve kako bi se suzdržao od navale smijeha nakon što netko u studiju prdne, ali mu to ne polazi za rukom. Bez obzira na to je li razlog tomu doista prdac ili nešto drugo, ovaj video svakako spada u legende hrvatskog YouTubea.

23.11.2011. 22:57:00
Novi komentar
nužno
nužno