« Iza ogledala
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci
paul von ward

U KIC-u o reinkarnaciji i znanosti

Objasnit će nam kako možemo sami saznati o svojim prošlim životima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Paul Von Ward

,

Von Ward genom duše

Ponedjeljak, 15. prosinca donosi poslasticu u KIC-u - predavanje interdisciplinarnog kozmologa Paula Von Warda u Zagrebu na temu: Može li znanost dokazati reinkarnaciju?.

Paul Von Ward autor je četiri utjecajne knjige: Genom duše: Znanost i reinkarnacija, Bogovi, geni & svijest, Naša solarna ostavština i Rasklapanje piramide: Vladanje naroda, a u svojim istraživanjima kombinira filozofiju, fiziku i prirodne znanosti, psihologiju i kulturnu povijest.

Kako bismo ostvarili ljudski potencijal u mirnom svijetu, moramo razjasniti ulogu reinkarnacije. Jeste li znali da prošli životi u velikoj mjeri utjeću na vaš sadašnji život?Saznajte koje su to metode koje se bave saznanjima o prošlim životima te kako utječu na vaše tijelo, um, emocije, osobni stil i vaš kreativni potencijal.

Pitanja koja najviše zaokupljaju pažnju ljudi:

Kako jogiji mogu imati uvid u svoje prošle živote?

Može li znanost potvrditi prirodni proces reinkarnacije?

Teorija psihoplazme (genoma duše) i budućnost čovječanstva - duhovna i genetska.

Slučajevi reinkarnacije poznatih Hrvata - osvrt stručnjaka.

Kako možete sami saznati o svojim prošlim životima?

 

Biografija:

Paul Von Ward magistar je znanosti i javne uprave, a kao nezavisni znanstvenik djeluje već skoro dva desetljeća. Magistrirao je na Sveučilištu Harvard (1974.) i na Florida State University (1962.), gdje je i stekao diplomu iz društvenih znanosti (kao član studentskog društva Phi Beta Kappa) 1961. Od 1962. do 1965. služi u američkoj mornarici kao časnik. Kao diplomat State Departmenta od 1965. do 1980. služi u diplomatskim predstavništvima u Francuskoj, Martiniqueu, Sierra Leoneu i Dominikanskoj Republici, te obavlja političke i upravljačke dužnosti u Washingtonu.

Prije nego je postao samostalan naučenjak i tvorac organizacije Eksperiment Reinkarnacije, Paulova karijera je uključivala funkcije kao što su protestantski svečenik, časnik američke mornarice, američki diplomat, predstavnik američke državne uprave i osnivač te glavni direktor organizacije Delphi International od 1980. do 1995. godine.

Neprofitnu organizaciju Delphi International Paul je utemeljio u Washingtonu u svrhu organiziranja međukulturalne razmjene i profesionalne obuke.

Član je Instituta noetskih znanosti, Mense, Udruge za humanističku psihologiju, Američke federacije znanstvenika, MUFONA-a (Mutual UFO Network) i drugih organizacija.

Predstavljajući State Department i Delphi, Paul je posjetio više od sto zemalja širom svijeta. Uz materinji engleski, govori španjolski i francuski jezik. Uz obrazovanje iz kliničke psihologije, Paul je svoju profesionalnu karijeru započeo kao protestantski svećenik. Trideset je godina posvetio radu u javnoj službi, kao mornarički časnik, diplomat i voditelj neprofitne organizacije, a objavio je i četiri utjecajne knjige.

Njegova posljednja knjiga Genom duše: Znanost i reinkarnacija, objavljena ove godine, napisana je iz perspective psihologa i interdisciplinarnog kozmologa. Kao interdisciplinarni kozmolog Paul kombinira filozofiju, fiziku i prirodne znanosti, psihologiju i kulturnu povijest. Istražuje i opisuje pojavu nove priče o svemiru i njegovom Homo sapiensu. U ulozi "majstora kozmičke slagalice" pokušava popuniti praznine u križaljci našeg svemira.

Ostatak njegove bibliografije čine knjige Bogovi, geni & svijest, Naša solarna ostavština i Rasklapanje piramide: Vladanje naroda.

Bibliografija

Genom duše: Znanost i reinkarnacija / The Soul Genome: Science and Reincarnation (2008.) analizira dokaze reinkarnacije te sugerira da se njegovim pretpostavljenim genomom 'psihoplazme' ili duše mogu objasniti podudarnosti među mnogim ljudskim bićima i njihovim hipotetskim prošlim životima.

Bogovi, geni & svijest / Gods, Genes and Consciousness: Nonhuman Intervention in Human History (2004.) istražuje povijest "bogova" i njihov utjecaj na religiju, kao i na moderno društvo, povezujući moderne NLO fenomene s trenutnom fragmentacijom ljudske svijesti.

Naša solarna ostavština / Our Solarian Legacy: Multidimensional Humans in a Self-Learning Universe (2001.) zaboravljenu i potisnutu ljudsku baštinu stavlja u kontekst svemira stvorenog kako bi iskusio svoj vlastiti potencijal te se razvio na samosvjestan način.

Rasklapanje piramide: Vladanje naroda / Dismantling the Pyramid: Government by the People (1981.) analizira disfunkcionalne aspekte samoodržavajuće birokratske vlade u Sjedinjenim Državama i prijedloge reformi.

 

Predavanje se održava 15. prosinca u Kulturnom informativnom centru, Preradovićeva 5, u 17 sati. Kotizacija za predavanje iznosi 180,00 Kn, a uključuje sudjelovanje na predavanju te konzumaciju pića tijekom pauze za kavu.

Detaljnije o predavanju i načinu prijava možete saznati na stranicama www.valkulture.hr ili na brojevima telefona:

t / f: +385 1 561 80 99; m: +385 91 517 95 65

 
14.12.2008. 08:13:10
Novi komentar
nužno
nužno