« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
PAS

Pas - godišnji kineski horoskop 2021.

Pas će ove godine dobiti napokon neke nagrade i priznanja koje čeka već godinama, no to nije sve na što trebate pripaziti

Pas - godišnji horoskop za 2021.
Pas - godišnji horoskop za 2021. (Arhiva)
Više o

kineski horoskop

,

godina Bivola

,

Pas kineski horoskop

,

2021.

,

Pas godina Bivola

Pas će u godini Bivola moći reći da ima dobru godinu što se tiče karijere i dobivanja priznanja od nadređenih, no to će uz povećanu odgovornost utjecati i na vaše vrijeme i raspoloženje.

No, s druge strane, smanjit će vam se prag tolerancije prema prijateljima i kolegama, što nije baš dobro jer ćete se željeti izolirati od okoline. Frustrirat će vas neki ljudi s kojima se već dugo znate, no bitno je da zadržite čistu savjest i budete iskreni u odnosima.

Ma što radili, nemojte niti slučajno pokušavati zaraditi na brzinu jer ćete sigurno ući u gubitke, što bi moglo dodatno osnažiti vašu želju za samoćom. Zdravlje će uglavnom biti dobro, no trebali bi promijeniti prehranu kako ne bi imali stalne probleme s probavom koje donose neredoviti obroci.

Ove ćete godine potrošit ćete dosta vremena brinući se za starije osobe u vašem okruženju, i budite spremni reagirati već na prve simptome problema kako se situacija ne bi zakomplicirala i postala bitno gora.

KARIJERA

Najpametniji savjet koji možete dobiti je jednostav - radite svoj posao i nemojte se plesti drugima u njihov, budite diplomatični u odnosima s kolegama i sve će biti kako treba. Ako imate vlastiti posao, ova je godina idealna da ga dignete na novu razinu i proširite, pa i na nova tržišta. 

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Psi u vezama ili braku moraju se složiti u nekim stvarima, važno je da i vi i partner shvatite da su nove obaveze nova prilika, pa počnite vrijeme provoditi kvalitetnije kako biste nadoknadili razdvojenost. Komunikaciju s partnerom održite što jasnijom i transparentnijom, kako se ne bi uvalili u neprilike.

Ostali znakovi: 

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
12.02.2021. 11:07:00
Novi komentar
nužno
nužno