« Fun
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
DA UZ BIG MAC

Par se odlučio vjenčati u McDonald'su

Na pomolu je prvo meksičko vjenčanje u McDonald'su, na meniju će se nalaziti Happy Meal

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (MWN)
Više o

vjenčanje

,

mcdonald's

,

Big Mac

,

svadba

Marisela i Carlos uskoro će postati prvi bračni par u Latinskoj Americi koji je sudbonosno da izrekao u McDonald'su. Ceremonija će se dogoditi u poznatom lancu fast food restorana u meksičkom gradu Nuevo Leon, a velikom danu će prisustvovati 70-tak gostiju.

Zaručnici su se upoznali prije deset godina na fakultetu. Marisela je po završetku studija otišla u Europu, ali nisu izgubili kontakt. Krenuli su na zajedničko putovanje tijekom kojeg su se zbližili, a Carlos je nekoliko mjeseci kasnije postavio pitanje svih pitanja.

Kako ste došli na ideju o vjenčanju uz fast food?
Bili smo u Indiji i šokirala nas je hrana u toj zemlji. McDonald's nam je bio pravo utočište, u njemu smo se osjećali kao doma.

Što vaši gosti misle o tome?
Neki još ne vjeruju da ćemo to stvarno učiniti. Misle da se samo šalimo. Naši roditelji su se pomirili s odlukom.

Kako napreduje organizacija?
Želimo sve dobro isplanirati. Ja (Marisela) sam zadužena za koordinaciju, a Carlos je zadužen za naš "Happy Meal" koji će sadržavati poseban poklon za svakog gosta. Radim i na dekoraciji koja će se sastojati od slamki i hamburgera.

Je li bilo komplikacija u organizaciji?
Kupili smo staru pisaču mašinu jer nismo željeli tipične copy-paste pozivnice. Nismo ni sanjali da će pisanje trajati ukupno mjesec dana. Inače, na cjelokupnu organizaciju smo potrošili tri mjeseca.

Planirate li crkveno vjenčanje?
Da, u travnju 2011.

Što ćete jesti?
Za predjelo smo se odlučili za čips i nuggetse, glavno jelo će činiti hamburgeri i krumpirići, a za desert imamo pite i sladoled. Neće se posluživati alkohol, jer McDonald's nema dozvolu za prodaju alkoholnih pića. Jedna stvar će ipak biti klasična - nosit ću bijelu vjenčanicu.

Piše: José Lebeña, Metro World News/Monterrey
25.11.2010. 19:30:00
Novi komentar
nužno
nužno