« Fun
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
GEEK WEDDING

Par napravio pozivnice za vjenčanje u obliku 8-bitne igrice

Uzvanici, odnosno igrači morali su prijeći dvije razine kako bi saznali detalje o vremenu i mjestu održavanja ceremonije

Darina u akciji
Darina u akciji (YouTube )
Više o

vjenčanje

,

video igrice

,

pozivnice

Danas kako je tehnologija napredovala, ali i općenito ljudsko znanje o njoj, gotovo i da nema pojedinca koji ne bi znao na neki način svoju maštovitost pretvoriti u nešto smiješno i zanimljivo. Govorimo, dakako, o internetu, igricama i videima. Vjerujemo da ste se i vi sami, dragi čitatelji, nagledali svega i svačega, ali uvijek se tu i tamo nađe nešto što uzrokuje brojne rasprave među surferima. Ono što ćete vidjeti na dva video isječka u podnožju članka mora da je jedna od naj____ (nadopunite sami) zamisli koju je netko mogao pretvoriti u djelo.

Naime, jedan par 'geekova' odlučio je umjesto davanja tradicionalnih pozivnica za vjenčanje svoje uzvanike pretvoriti u igrače video igre. Tako je svaki uzvanik morao odigrati 8-bitnu igricu koju su dizajnirali sami budući mladenci i prijeći dvije predviđene razine kako bi saznao detalje o mjestu i vremenu održavanja ceremonije.

Uzvanici, točnije igrači mogu birati između mladenke ('Darina') i mladoženje ('Niko'), koji su na početku igre opisani kao „osoba koja puno i brzo priča i sjajno pjeva", odnosno kao čovjek koji „ne priča tako brzo, često citira dijaloge iz serijala Star Wars i uglavnom je bezopasan".

Prema pisanju portala OffBeatBride.com, mladenka je rekla kako par nije htio uručivati klasične papirne pozivnice već da je htio nešto što će ljudi zapamtiti i sačuvati. „Volimo video igre. Pa zašto ne bismo imali i takve pozivnice?", objašnjava mladenka.

05.03.2010. 19:51:00
Novi komentar
nužno
nužno