« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Močvara

Paprena fešta uz "Figli di madre ignota" iz Italije

Urnebesna atmosfera i divljanje

Više o

močvara

,

klub Močvara

,

figli di madre ignota

Jedan od omiljenijih bendova zagrebačke publike, naši stari znanci i razveseljevači iz Milana po nebrojeni put dolaze pokoriti Močvaru i svoje fanove! Za one koji ne znaju Figli Di Madre Ignota ili "Sinovi nepoznate majke" je jedan od najsimpatičnijih bendova, a sviraju temperamentni ska začinjen balkan ritmovima, ugođajem šansona, surfom i drugim retro elementima.

Dok ih neki pokušavaju definirati kao klezmer-polka-ska-swamp-o-billy bend, drugi ih opisuju i ovako: patchanka, maccaroni swing, rumba, mambo, ska i rocksteady miks. Da je ljubav između Močvare i „Sinova nepoznate majke" velika, ali i obostrana, najbolje govori podatak da su jednu pjesmu nazvali upravo Fanfara Mocvara, dok je Močvarin ilustrator Hof napravio i omot njihovog zadnjeg alnbuma „Fez Club".

Ovom prilikom odsvirat će nam i neke pjesme s njihovog novog albuma koji upravo snimaju. U svakom slučaju temperamentni Talijani obučeni u smiješna odijela i "leopard kape" stvaraju na koncertima urnebesnu atmosferu koja tjera publiku da podivlja zajedno s njima.

Upad u pretprodaji: 45 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 60 KN.

30.11.2009. 17:11:30
Novi komentar
nužno
nužno