« Hi-tech
objavljeno prije 7 mjeseci
NOVOSTI

Pametni gadget idealan za prvašiće

Pametni gadget idealan za one najmlađe, a roditeljima će osigurati dodatan osjećaj sigurnosti i povezanosti te mogućnost neograničene komunikacije sa svojim djetetom

Pametni dječji sat MyKi
Pametni dječji sat MyKi (Arhiva)
Više o

škola

,

gadgeti

,

pametni gadgeti

,

MyKi

Polazak u školu velika je promjena u životu cijele obitelji. Taj trenutak jednako je stresan kako za dijete tako i za roditelje. Osim bojazni kako će se vaš prvašić snaći u novim okolnostima i s novim obvezama koje su stavljene pred njega, tu je i ona uvijek prisutna roditeljska briga o sigurnosti djeteta koje je sada napravilo novi korak u svojem životu.

Usto što će se vaše dijete naći u novom okruženju s nekim novim prijateljima i novim licima, pohađanje prvog razreda osnovne škole ujedno znači i djetetovo lagano osamostaljivanje jer će ono prvi put krenuti samo iz škole kući, ostajati samo kod kuće ili se pak ostajati igrati s prijateljima na školskom igralištu.

Roditelji s jednakim uzbuđenjem doživljavaju ovu novu fazu djetetova odrastanja, a ono što im je svakako najvažnije jest njegova sigurnost kao i mogućnost da budu s njime stalno u kontaktu. Iako se mnogima mobitel čini kao dobro rješenje za tu svrhu, ipak se teško odlučuju za nabavu takvog gadgeta jer on od djeteta zahtijeva određenu odgovornost prilikom korištenja.

No, mobitel nije jedino rješenje kako biste bili u kontaktu sa svojim djetetom ako smatrate da ono još nije u dobi kada bi bilo spremno odgovorno se koristiti pametnim telefonom. Na tržištu danas postoje i druga pametna rješenja koja su primjerena djetetu rane školske dobi, a usto idealna da ostanete povezani čak i kad ste razdvojeni.

Pametni dječji sat MyKi idealan je upravo za ovu priliku, s obzirom na to da vam omogućuje komunikaciju i praćenje lokacije vašeg djeteta putem aplikacije MyKi Watch. Ovaj uređaj dolazi u veselim bojama i zasigurno će se svidjeti vašem prvašiću, dok vama omogućuje dodatan osjećaj sigurnosti zbog ugrađenog GPS lokatora putem kojeg ćete u svakom trenutku moći pratiti gdje se vaše dijete nalazi.

Sat MyKi ima i mogućnost obavljanja poziva zahvaljujući mogućnosti umetanja SIM kartice, a opet je siguran jer vaše dijete može primati pozive, a pozivati samo brojeve koje su odredili roditelji. Dodatne su praktične opcije i definiranje sigurnih zona kao i SOS gumb, koji vašem djetetu omogućuje da vas pritiskom jedne tipke jednostavno kontaktira kad god vas treba.

Pametni dječji sat MyKi može se nabaviti u najnovijoj Tele2 ponudi, i to za samo 1 kunu, ostatak na rate, uz odabir tarife RASPALI i podatkovnog paketa BEZBROJ GB.

15.09.2020. 10:21:00
Novi komentar
nužno
nužno