« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Pamela i Michael u ljubavnoj vezi?

Ekscentrični pjevač i silikonska ljepotica luduju po Malibuu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Pamela Anderson

,

Michael Jackson

Michael Jackson i Pamela Anderson su u vezi - vrištalo je ovih dana s naslovnica brojnih holivudskih časopisa. Istina ili ne? Zasad još nema službene potvrde, ali vijest o ljubavi između plavokose Baywatch djevojke i karizmatičnog glazbenika došla je kao naručena za tabloide gladne takvih ekskluziva.

Šetnja po pješčanoj plaži

No, koliko god cijela ova priča zvučala bizarno, moramo priznati da kada malo bolje razmislimo, Pamela (41) i Michael (50) imaju puno toga zajedničkog. Prije svega, tu je nepresušna strast za plastičnim operacijama, ali i ekscentrično ponašanje zbog kojeg su oboje često proglašavani glavnim zvijezdama žutog tiska.  Navodno se velika ljubav rodila u Malibuu, a susret su dogovorili ‘Pamelini ljudi’ kada im je ona rekla da je velika obožavateljica kralja moonwalka, piše Daily Mirror. Simpatije su očito bilo obostrane jer paparazzi su ih prije nekoliko dana uhvatili kako tulumare po klubovima Malibuua i izmjenjuju nježnosti.

-  Pamela mu je nježno šaputala u uho, a on se smijao kao malo dijete. Pričali su o djeci, Michaelovom novom albumu i životu općenito. Cijelo vrijeme su se dodirivali i činilo se kao da jedva čekaju da vode ljubav.  Nakon što su popili nekoliko pića u prepunom klubu Shutters, odlučili su privatnost potražiti na jednoj pješčanoj plaži gdje su satima hodali držeći se za ruke - rekao je medijima zaposlenik kluba Shutters, napominjujući kako su navodni ljubavnici u klub došli odvojeno. Sljedeći dan su ponovno uhvaćeni. Ovaj put ispijali su kavu u Country Matu, također u Malibuu.

Ljubav ili marketinški trik

‘Pričali su o svojoj djeci i Michaelovom novom albumu. Cijelo vrijeme su se dodirivali i činilo se kao da jedva čekaju da vode ljubav’, kaže jedan od svjedoka.

Radi li se zaista o velikoj ljubavi ili samo o dobrom marketinškom triku, pokazat će vrijeme. Dotad ćemo pozorno pratiti svaki detalj ove više nego neobične veze.

Piše: Piše: Iva Novak
04.09.2008. 20:38:36
Novi komentar
nužno
nužno