« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
DANIJEL SRB:

Pahor je prevario premijerku Kosor

VIDEO - Šef HSP-a izjavio je kako je arbitražni sporazum najveći promašaj hrvatske politike u 2009. te se osvrnuo na izbor novog predsjednika

(Infopunkt/Bruno Konjević/Cropix)
Više o

HSP

,

Jadranka Kosor

,

Borut Pahor

,

Danijel Srb

,

arbitražni sporazum

Predsjednik Hrvatske stranke prava Danijel Srb na današnjoj novinarskoj konferenciji ocijenio je kako je arbitražni sporazum sa Slovenijom, "najveći promašaj hrvatske politike u 2009. godini".

S obzirom da Slovenija i dalje blokira tri hrvatska pregovaračka poglavlja, Srb kaže da je slovenski premijer Borut Pahor prevario premijerku Jadranku Kosor.

Uoči sutrašnjeg sastanka Pahor-Kosor u Kranjskoj Gori, Srb očekuje da će hrvatsksa premijerka ipak imati uspješne razgovore, koji će ići u korist Hrvatskoj.

Srb je čestitao i novoizabranom hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću na izbornoj pobjedi. HSP je radosna zbog Josipovećevog stava o arbitražnom sporazumu, te očekuje da će novi predsjednik ustrajati na zaštiti hrvatskih nacionalnih interesa, onako kako je već pokazao usprotivivši se arbitraži u Saboru.

No, dodao je da će Josipovića prije svega ocjenjivati, na temelju njegovog odnosa prema hrvatskoj tužbi za genocid protiv Srbije. (Infopunkt/metro-portal)

12.01.2010. 13:11:31
Novi komentar
nužno
nužno