« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
OSBOURNES

Ozzy Osbourne nakon smrti planira donirati svoje tijelo muzeju

Ozzy vjeruje da je sve što je preživio vrijedno divljenja posjetitelja londonskog Prirodoslovnog muzeja

(Wikipedia)
Više o

Ozzy Osbourne rođendan

,

Benkovci

,

znakovi da vas dijete voli

,

Barbra Streisand

Frontman Black Sabbatha Ozzy Osbourne, koji se godinama borio s alkoholom i drogom, vjeruje da je "medicinsko čudo", budući je ostao živ usprkos svim tvarima koje je stavio u svoje tijelo i vjeruje da bi njegov leš trebao biti prikazan u londonskom Natural History Museumu!

"Po svemu sudeći ja sam medicinsko čudo. Kada umrem, trebao bi donirati svoje tijelo Prirodoslovnom muzeju. U redu je kad netko izdrži par dana, ali ja tako živim 40 godina. U jednom trenutku sam bio pio četiri boce konjaka na dan, padao u nesvijest, pa se vraćao, i nastavljao dalje. Dok se snimao TV show 'Osbournes' uzimao sam  42 vrsta lijekova na recept, ujutro, u podne i noću - i to sam uzimao prije sve droge koju sam pušio u 'sigurnoj' sobi, daleko od kamera. U međuvremenu, pušio sam cigare kao da su cigarete. Čak sam i u krevetu pušio", priznaje Ozzy Osbourne.

Ovaj poznati 61-godišnjak priznaje da mu je zalihu lijekova na recept i tableta protiv bolova bila tako velika, da mu je prijatelji dao nadimak „Dr. Ozzy".

Objasnio je za časopis Sunday Times: "Smiješno je to da su me moji prijatelji zvali  „Dr. Ozzy" godinama - uglavnom zato što sam bio poput hodajuće ljekarne. Sjećam se jednom u 80-ima, kada je prijatelj je došao k meni s bolom u nozi. Otišao sam po svoj „poseban" kofer, izvadio tabletu veličine loptice za golf i rekao:"Evo, uzmi ovo." Bio je to ibuprofen, koji sam imao prije nego što ste ga mogli kupiti na šalteru u Velikoj Britaniji. Vratio se nekoliko sati kasnije i rekao: „Dr Ozzy, ti si me ozdravio!" Jedini problem je što sam mu dao dovoljno da se izliječi debelog slona. To je bilo u stara vremena, naravno, prije nego su izmislili sudske tužbe. Ne bi to nikad više napravio. Časna riječ. "

08.06.2010. 09:24:27
Novi komentar
nužno
nužno