« Ostali sportovi
objavljeno prije 15 godina
ATLETIKA

Ozljeda u najgorem trenutku

U 17 sati na splitskim Gripama nastupit će ponajbolje svjetske skakačice

Blanka Vlašić - Ozljeda u najgorem trenutku
Blanka Vlašić - Ozljeda u najgorem trenutku (Jakov Prkić/CROPIX)
Više o

Blanka Vlašić

,

Gripe

Problemi su veliki, a miting na Gripama još nije ni počeo. Ne, nije stvar u organizaciji ili angažmanu skakačica. Dogodila se puno gora stvar - Blanka Vlašić se ozlijedila. U najgorem mogućem trenutku, uoči najdražeg mitinga pred svojom domaćom publikom.

Naravno, Splićanki ne pada na pamet otkazati miting, koji je zapravo, orgazniziran samo zbog nje.

Vidjelo se i na presici da Blanka nije najbolje raspoložena, iako se trudila dići atmosferu. Međutim, svjesna je da joj ozlijeđeni kuk može zadati određene probleme...

- Definitivno ću skakati! Stisnuti zube i dati sve do sebe... Srce mi se slama već dva dana. Kao da ne znam gdje sam, ne mogu se skoncentrirati ni na što. Volim ovo natjecanje, a prošlogodišnje emocije koje sam doživjela na Gripama mogu se mjeriti s onima s najvišeg postolja u Osaki. Pored toga, ta je priredba doslovno dvjesto metara od moga doma - rekla je Blanka priznavši da joj nije svejedno kako će završiti miting.

Tko sve skače?Uz Blanku na mitingu će još sudjelovati Ana Čičerova, Vita Palamar, Svetlana Školina, Romana Dubnova, Irina Kovalenko, Nicole Forrester, Aleksandra Šamsudinova, Mirela Demireva i Georgiana Zacan.- Zašto se moralo dogoditi da baš tri dana prije najdražeg mitinga mene zaboli u predjelu kuka? I to baš sada kada sam u najboljoj formi? - pitala se Blanka.

Konkurencija u Splitu će  biti vrlo dobra - Ana Čičerova, Vita Palamar, Nicole Forrester...

- Mislim da će za pobjedu biti dovoljno preskočiti 198 cm iz prvog pokušaja. Ako Palamar uhvati dobru tehniku, onda bi mogla i preko dva metra. Neću govoriti o svojim visinama, ali idem na pobjedu - rekla je Blanka koja je ove sezone pobijedila na četiri mitinga. 

Piše: METRO
13.02.2008. 00:37:49
Novi komentar
nužno
nužno