« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
NAJAVE

Ove nedjelje osjetite okuse i duh Gruzije u Vintage Industrialu

Za one hrabrije osigurana je degustacija gruzijskih specijaliteta, a najhrabriji će imati priliku sudjelovati u kvizu i za svoj uspjeh bit će nagrađeni

Svratite u Vintage u nedjelju
Svratite u Vintage u nedjelju (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial

,

Gruzijska večer(a)

U nedjelju 28. listopada nikako ne propustite provjeriti što vam se sprema na Gruzijskoj večer(i) - prezentacija Erasmus+ EVS projekta, predstavljanje knjige, kviz, degustacija gruzijskih specijaliteta...

Deseteročlani pionirski ekspedicijski tim koji se vratio sa dvomjesečnog volonterskog projekta EPIC (Establishing Peace for Intercultural Community) u Gruziji poziva vas na gruzijsku večer(u).

Jedinstveni program koji smo za vas osmislili je informativno-edukativno-zabavnog karaktera kako bi u njemu mogli uživati svi - od onih koji žele znati nešto više o Erasmus+ projektima, preko onih koje zanima povijesno-politička situacija, do onih koji žele znati gdje pojesti najbolji hačapuri.

Program se sastoji od prezentacije projekta na kojem smo sudjelovali i zemlje koja nas je ugostila te predstavljanja nedavno objavljene knjige 'Eduard Ševardnadze- Kratka biografija' autora Duje Jakovčevića, jednog od članova tima.

Za one hrabrije osigurana je degustacija gruzijskih specijaliteta, a najhrabriji će imati priliku sudjelovati u kvizu i za svoj uspjeh bit će nagrađeni.

26.10.2018. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno