« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
IZLOŽBE

Otvorenje izložbe: Rastapunka-"Trespassenger - Remix"

Na izložbi autor prikazuje selekciju fotografija sa putovanja kroz razna mjesta u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama te Latinskoj Americi

Rastapunka
Rastapunka (Arhiva)
Više o

Rastapunka

,

Galerija Siva

Autonomni kulturni centar Attack kroz program Galerija Siva poziva Vas na otvaranje izložbe Rastapunka-"Trespassenger - Remix" u četvrtak 03.09.2020. od 20.00 sati. Izložbu možete pogledati svaki dan osim nedjelje, do 08. rujna od 18-20.00 sati.

Johannes Rantapuska je vizualni te konceptualni umjetnik rođen 1984. u Espoou (Finska). Završio je fakultet umjetnosti i dizajna u Helskinkiju 2010. godine. Bavi se analognom fotografijom te raznim drugima načinima izričaja pomoću kojih publici predstavlja svoje ideje i razmišljanja. Živi i radi u Berlinu (Njemačka).

Na izložbi autor prikazuje selekciju fotografija sa putovanja kroz razna mjesta u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama te Latinskoj Americi. Fotografije prikazuju neobične motive, drugačije od klasičnih turističkih fotografija.

Izložba je mješavina fotografija sa dvije prijašnje autorove izložbe, "Trespassenger"u Helsinkiju (Finska), galeriji Make Your Mark 2019. godine i grupne izložbe pod nazivom "Infiltration" također u Helsinkiju u galeriji Sic Space 2020. godine.

Više: https://rastapunka.tumblr.com/  

https://www.instagram.com/rastapunka/  

Na otvorenju izložbe u dvorištu medike zabavljat će vas Trio loco: Chupson+Mradar+Sticky Steps i njihova slekcija muzike isključivo s Lp-jeva.

**************************************************************************
Zbog nastale situacije uzrokovane pandemijom COVID-19 virusa u galeriju Siva može u jednom trenutku ući do 5 ljudi. Druženje i otvorenje održati će se stoga u dvorištu ispred galerije Siva i kluba Attack

01.09.2020. 14:22:00
Novi komentar
nužno
nužno