« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Otvorena fotoizložba paparazza

Agencija Buzz Foto u LA-u postavila fotografije slavnih

NA IZLOŽBI agencije Buzz Foto prikazat će se brojne fotografije slavnih poput Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan
NA IZLOŽBI agencije Buzz Foto prikazat će se brojne fotografije slavnih poput Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan (Reuters)
Više o

paparazzi

Losanđeleska agencija otvorila je izložbu fotografija Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears i drugih zvijezda i vjeruje da bi te slike mogle krasiti zidove vodećih muzeja i galerija, prenosi NET.hr.

Slika javnosti o paparazzima prilično je nepovoljna tako da treba i malo drskosti za organizaciju izložbe fotografija nazvane ‘Paparazzi kao vrsta umjetnosti’, usred grada u kojem žive mnoge zvijezde koje su svakodnevna meta upornih paparazza. Buzz Foto se nada da će njegovih dvadeset i šest izložaka pokazati da fotografije paparazza, unatoč njihovoj reputaciji neuljudnih i napadnih osoba, mogu biti svojevrsni oblik umjetnosti.

Skriveni umjetniciU agenciji vjeruju da će muzeji i galerije prepoznati umjetnički potencijal paparazzo fotografija zvijezda.- Naše fotografije imaju potencijal da se nađu pored velikih majstora. Dobro izvedene,  slike današnjih zvijezda mogu zračiti nevjerojatnim stilom i elegancijom koji oslikavaju našu stalno promjenjivu i uzbudljivu pop kulturu, rekao je suosnivač agencije Brad Elterman koji se paparazzo fotografijom bavi više od trideset godina.

Riječ je o prvoj izloži fotografija paparazza, a bit će otvorena do idućeg petka. U agenciji Buzz Foto ne sumnjaju kako će neke od fotografija poznatih biti adekvatno umjetnički vrednovane, te da će za njih mnogi pokazati interes, osobito umjetničke galerije koje izlažu postave poznatih fotografa, ali i konzervativnije nastrojeni muzeji.  (METRO)

 

17.02.2008. 21:30:19
Novi komentar
nužno
nužno