« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
CLUBBING

Otvoren Tesla Power House bar u Varšavskoj

U Varšavskoj ulici 5, sinoć je otvoren TESLA POWER HOUSE, novi concept bar s posebnom ponudom u samom središtu Zagreba koji odgovara na pitanje: kamo izaći u Zagrebu

Tesla Power House Bar u Varšavskoj
Tesla Power House Bar u Varšavskoj (Tesla Power House Bar)
Više o

klubovi

,

clubbing

,

Varšavska

,

Tesla Power House Bar Tesla Power House Bar

Tesla Power House rasprostire se na ukupno 140 metara četvornih, prostorom dominira veliki bar i neki od predmeta iz vlasništva slavnog inovatora.

Novo mjesto za dnevne sastanke i noćni provod ponudit će najsvježije od izbora glazbe do stand-up komedije preko promocije mladih umjetnika (pjevača, glazbenika, dizajnera) do hrvatskih vinarija te garantira svakodnevna događanja tijekom svih sedam dana u tjednu.

UREĐENJE

Na ukupno 140 četvornih metara prostora (zimska terasa otvara se u siječnju) izloženi su originalni predmeti s potpisom Nikole Tesle ili logotipom tvornice. Vjerojatno najzanimljiviji primjerak je motorkotač smješten iznad šanka. Brojni detalji od bakra od ulaza do toaleta jasno sugeriraju o čemu se tu radi. Posebno treba istaknuti da je kompletan bar uređen custom made, odnosno da je većina interijera izvedena po narudžbi. Dizajn potpisuje studio 'Carli + Sosa' iz Splita.

IME NIJE SLUČAJ

Svugdje u svijetu ime velikog inovatora i inženjera izaziva pozornost. Tesla je jedno od najprepoznatljivijih imena. Uvijek snažno i novo. Izaziva pozornost, a posljednjih godina pravi revival.

Upravo tako bi trebala izgledati i kompletna scena Tesla Power House bara u središtu grada. Kvalitetnim programom ispunjena od početka do kraja tjedna, svaki dan. To je ime koje garantira neprolaznost baš kao i ideja koncept bara da svojim programom i čestim izmjenama održi korak s trendovima.

PROGRAM OD 08 DO 02 SATA - IZMJENJIV SVAKI DAN - BAŠ POPUT STRUJE

Tesla Power House radno vrijeme od 08.00 do 02.00 sata - bit će okupljalište glazbenika (afirmiranih i neafirmiranih polaznika Glazbene akademije, dizajnera i drugih umjetnika), mjesto scenskih (stand-up) nastupa, mjesto izlaganja i prostor za neovisne mlade dizajnere ali i mjesto zabave za obitelji.

TESLA WANT'S YOU!

U osmišljavanju programa sudjelovali su dugogodišnji promotori i kreativni direktori nekih od najjačih festivala na kopnu i obali u Hrvatskoj. Adnan Mehmedović Medo - jedan od osnivača Fresh Island Festivala i kreativni direktor, jedan od ciljeva programa TPH-a pojasnio je ovako:

'Sa sve većim brojem turista otvorila se potreba za konceptualnim barom koji okuplja lokalnu ekipu širokih svjetonazora, a koja nije strana turistima. Tesla Power House trebao bi s vremenom postati jedno od omiljenih mjesta svima njima. Govorim o urbanoj publici koja često putuje i rado se 'zakači' za određeno mjesto, nultu točku svojeg izlaska kojeg promovira na društvenim mrežama. Naš je cilj da Tesla Power House postane omiljena destinacija upravo njima. Nešto kao 'Nisi bio u Zagrebu ako nisi zaplesao ili barem popio piće u Tesli', rekao je Adnan Mehmedović Medo, kreativni direktor TPH-a.

O PROGRAMU:

Ideja Tesla bara je uz domaću publiku privući velik broj turista kojih je u Zagrebu sve više. Promocija kulture vinila zanima sve veći broj stranih gostiju, a tu su i brojni predmeti iz vlasništva jednog od najvećih inovatora u povijesti

11.12.2014. 12:50:00
Novi komentar
nužno
nužno