« Biznis
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
EEVA

Otvoren natječaj za Nagradu za europski poduzetnički video

Natječaj je dio Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, a prijaviti se mogu sve privatne i pravne osobe

(ec.europa.eu)
Više o

Europska komisija

,

Nagrada za europski poduzetnički video

,

poduzetništvo

Otvoren je natječaj za ovogodišnju Nagradu za europski poduzetnički video koju će dobiti najkreativniji film na temu što je potrebno da bi se postalo poduzetnikom, izvijestila je Europska komisija, koja je pokrenula tu nagradu.

Glavna uprava Europske komisije za poduzetništvo i industriju poziva filmaše da se prijave na natječaj do 9. travnja, na internet adresi Europske komisije.

Nagrada se dijeli na kategorije "Poduzetništvo - drugačiji način života", "Poduzetništvo - Izazovi i koristi" te "Poduzetništvo - Put u budućnost", stoji u obavijesti.

Predviđene su nagrade za pobjednike te drugo i trećeplasirane sudionike u svakoj kategoriji, s 3.333 eura, 2.222 eura i 1.111 eura.

Pet najboljih natjecatelja mlađih od 26 godina koji se nisu kvalificirali za jednu od devet nagrada u tri kategorije, nagradit će se sa 555 eura.

Natječaj je otvoren svim privatnim i pravnim osobama koje su građani ili rezidenti neke od članica Europske unije, te Norveške, Islanda, Lihtenštajna, Hrvatske, Makedonije, Crne gore, Albanije, Srbije, Turske i Izraela.

Nagrada za europski poduzetnički video dio je Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, inicijative koja nastoji promicati poduzetništvo diljem Europe te male i srednje poduzetnike informirati o dostupnim potporama na razini EU-a, kao i na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini. (hina/metro-portal)

13.01.2010. 15:38:31
Novi komentar
nužno
nužno