« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
DOĐITE!

Otvoren jubilarni 40. Interliber

Interliber se ove godine održava od 7. do 12. studenoga, a predstavit će u Paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma više od 300 izlagača iz 16 zemalja

Dođite na Interliber!
Dođite na Interliber! (Naklada Neptun)
Više o

Colleen Hoover

,

Naklada Neptun

,

Priča završava s nama

,

Interliber 2017

Interliber ove godine slavi 40. rođendan, a jubilarnu obljetnicu središnjeg zagrebačkog jesenskog kulturnog događanja hrvatski nakladnici, kako najavljuju, i ove godine dočekuju s bogatom ponudom beletrističkih i publicističkih naslova vrhunske domaće te prijevodne literature.

Interliber se ove godine održava od 7. do 12. studenoga, a predstavit će u Paviljonima 5 i 6 Zagrebačkog velesajma više od 300 izlagača iz 16 zemalja.

Vrijedi skrenuti pažnju posjetitelja na novi hit autorice bestsellera Colleen Hoover - Priča završava s nama koji možete pronaći na štandu Naklade Neptun u paviljonu 6, štand 8, prolaz A!

Posjetitelje očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanja knjiga, razgovori s autorima, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, kvizovi, dodjele književnih nagrada. Sve to samo je dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na izložbenim prostorima izlagača i na pozornici u VI. paviljonu.

Na galeriji V. paviljona svakodnevno će se održavati različiti kreativni i edukativni programi: radionice stripa, crtanja, igara, zabavno čitanje lektire, a pisci će se družiti sa svojim čitateljima.

U sklopu tog programa su i kviz znanja Interlibera - HIGH FIVE za učenike osnovnih i srednjih škola, a tu su i aukcije starih i rijetkih knjiga kao i Knjigodar - akcija darivanja knjiga jednoj školskoj knjižnici s Hrvatskom udrugom školskih knjižničara i Zajednicom nakladnika i knjižara.

Na Interliberu je postavljen i Znanstveni kvart, posebno osmišljen dodatni sadržaj koji se organizira u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti prenošenjem znanja na praktičan i zabavan način.

Tijekom šest dana održavat će se na galeriji V. paviljona premium program sastavljen od 3 dijela: dječji program (aktivnosti vezane uz dječju knjigu), strukovni (panel diskusije na temu nakladništva, knjižarstva i knjižničarstva) te promocije knjiga i čitanja.

Na otvorenoj pozornici ispred V. paviljona sve posjetitelje očekuje cjelodnevna glazbe i nastup DJ-a te glazbenih bendova.

U svim paviljonima posjetitelji će moći kao i do sada ostaviti knjige na posebnom mjestu Knjižideru, koji će ujedno služiti i kao garderoba, a novost je ove godine i prostor za prematanje beba - BABY ROOM uz Knjižider u VI. paviljonu.

Ulaz na Interliber je besplatan.

08.11.2017. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno