« Spektakli
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
PRIJAVITE SE :)

Otvoren casting za IX. epizodu Ratova zvijezda

Mark Hamill, koji je katapultiran u filmsku orbitu ulogom u prvoj epizodi Ratova zvijezda 1977. vraća se u ulozi Lukea Skywalkera

Ratovi zvijezda idu dalje
Ratovi zvijezda idu dalje (Arhiva)
Više o

Ratovi zvijezda

,

IX. epizoda

Neočekivano je otvoren casting za novu, IX. epizodu mega popularnog serijala Ratovi zvijezda, u kojoj će se pojaviti veterani serijala, ali i nova lica koja se do sada nisu pojavljivala.

Kako najavljuje BBC, među njima će se naći i preminula glumica Carrie Fischer jer će u IX. epizodi, kako se najavljuje, biti korištene njezine snimke koje nisu ušle u nastavak Ratova zvijezda - Sila se budi.

Zvijezda, koja je u serijalu glumila princezu Leiu, umrla je iznenada 2016. godine.

Billy Dee Williams (81) ponovno će se naći u ulozi Landa Calrissiana, a pridružit će mu se i Richard E. Grant.

"Iznimno volimo Carrie Fisher," rekao je redatelj JJ Abrams dodavši da je ekipu izluđivala činjenica da bi se saga o Skywalkeru mogla završiti bez nje.

"Našli smo načina kako odati priznanje njezinom naslijeđu i ulozi Leie u IX. epizodi koristeći snimke koje smo napravili za VII. epizodu", kazao je.

Mark Hamill, koji je katapultiran u filmsku orbitu ulogom u prvoj epizodi Ratova zvijezda 1977. vraća se u ulozi Lukea Skywalkera.

Pridružit će mu se također veteran serijala Anthony Daniels, koji igra androida prevoditelja C-3PO-a i jedini je glumac koji se pojavljuje u svim filmovima ove franšize.

Britanska glumica Naomi Ackie, koja je glumila u filmu iz 2017. Lady Macbeth, također će se pridružiti na setu, no zasad u neimenovanoj ulozi.

Pojavit će se i mnoga imena poznata fanovima prethodnog nastavka serijala Ratovi zvijezda - Posljednji Jedi, poput Daisy Ridley, Johna Boyege, Lupite Nyong'o i Domhnalla Gleesona.

Posljednji Jedi postigao je velik uspjeh ostvarivši više od 450 milijuna dolara od prodanih karata već na samom početku emitiranja tijekom vikenda u prosincu.

Nova, IX. epizoda Ratova zvijezda još nema naslov, a pripreme za snimanje počinju u srijedu u Londonu. Očekuje se da će se film pojaviti u prosincu 2019. godine.

29.07.2018. 14:16:00
Novi komentar
nužno
nužno