« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu
SAZNAJEMO

Otvoren 7. Reboot Infogamer

Dosad su tamo u rekordnom prostoru predstavljene najveće izdavačke kuće u industriji, preko 100 neovisnih izdavača iz cijele Europe i više od 900 igraćih jedinica

Reboot Infogamer po sedmi put
Reboot Infogamer po sedmi put (Reboot)
Više o

Zagrebački velesajam

,

Reboot Infogamer

Reboot Infogamer, najveći regionalni sajam industrije video igara i popratne tehnologije  otvorio je u srijedu po sedmi put svoja vrata posjetiteljima na Zagrebačkom velesajmu,

Dosad su tamo u rekordnom prostoru predstavljene najveće izdavačke kuće u industriji, preko 100 neovisnih izdavača iz cijele Europe i više od 900 igraćih jedinica na kojima se mogu isprobati najveći svjetski hitovi.

Industrija video igara već neko je vrijeme najveća na svijetu, nedavno je pregazila i Hollywood, procjenjuje se da će globalno tržište mobilnih igara do kraja ove godine vrijediti gotovo 45 milijardi dolara, a do kraja 2019. čak 54,5 milijardi.

Nešto noviji dio industrije video igara, e-Sport natjecanja, do kraja godine vrijedit će gotovo 1,1 milijardi dolara, a do 2020. vrijednost će doseći 1,4 milijarde, pokazuju podaci SuperDate.

Procjenjuje se da će do 2020. više od milijardu ljudi u svijetu koristiti neku vrstu 3D uređaja za virtualnu stvarnost (VR-virtual reality).

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

23.11.2018. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno