« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
PODRŽITE!

Otvara se Eko knjižnica igračaka u Zagrebu

Za vrijeme trajanja projekta djeca/roditelji će za jednu staru igračku godišnje moći posuđivati igračke, a Eko knjižnicu igračaka ćemo opremiti sa različitim pretežno ekološkim igračkama

Druga Eko knjižnica igračaka u Hrvatskoj
Druga Eko knjižnica igračaka u Hrvatskoj (Arhiva)
Više o

Eko knjižnica igračaka

,

Maleno Klupko Radosti

,

Udruga Zeleni dan

Udruga Zeleni dan poziva na otvorenje Eko knjižnice igračaka u Zagrebu na Dan planete Zemlje, u petak, 22. travnja, u 18 sati na adresi Sveti Duh 30A, u Zagrebu u suradnji s Maleno klupko radosti d.o.o.

Maleno Klupko Radosti, igraonica koja u ugodnom ambijentu i uz stručno vodstvo odgajatelja, pedagoga i profesora svakodnevno nudi raznovrsne edukativne i kreativne radionice za djecu svih uzrasta na ovaj način je pokazala i svoj humanitarni karakter ustupivši nam prostor za realizaciju projekta.

Za vrijeme trajanja projekta djeca/roditelji će za jednu staru igračku godišnje moći posuđivati igračke, a Eko knjižnicu igračaka ćemo opremiti sa različitim pretežno ekološkim igračkama: igračke, slikovnice, edukativne igre i sl., a nadopunjavati ćemo je sukladno željama djece.

Osim toga roditelje i djecu poticati ćemo da igračke kojima se djeca više ne igraju doniraju knjižnici igračaka, da ih ne bacaju, odnosno donacijom Eko knjižnici igračaka da i recikliraju.

Prvu knjižnicu igračaka u RH je otvorila naša partnerska udruga Ekološka udruga "Krka Knin", te nas je pozitivnim primjerom i uspjehom samog projekta potaknula na realizaciju projekta u Zagrebu na čemu im posebno zahvaljujemo.

Građane grada Zagreba pozivamo da što prije u Eko knjižnicu igračaka učlane svoje najmlađe!

04.04.2016. 19:01:00
Novi komentar
nužno
nužno