« Život
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Šokantno iznenađenje

Otkrio da mu je otac ubojica Charles Manson

Kao i mnoga posvojena djeca, Matthew Roberts gledao je na potragu za biološkim roditeljima kroz mješavinu uzbuđenja i nervoze

Matthew Roberts
Matthew Roberts (The Sun)
Više o

ubojica

,

otkriće

,

otac

,

Charles Manson

,

sin

Zapravo se nadao da će mu otkrivanje biološkog oca pomoći da bolje upozna sebe. No, ništa ga nije moglo pripremiti na jezovito otkriće. Njegov otac je serijski ubojica Charles Manson.

41-godišnji Matthew, koji  izgledom prilično podsjeća na oca, pao je u depresiju nakon otkrića. Od onda je u kontaktu s Mansonom putem pisama koja ovaj uredno potpisuje svastikom. ˝Nisam želio vjerovati. Bio sam preplašen i ljut. To ja kao da saznate da vam je otac Adolf Hitler˝, prisjeća se.

Matthew je odrastao kod druge obitelji i nije znao da je posvojen sve dok mu polusestra nije rekla, nakon što je navršio 10 godina. U potragu za biološkim roditeljima krenuo je prije 12 godina, kada je uz pomoć socijalnih službi pronašao majku. Ona mu je u početku odbijala dati podatke o ocu, no nakon serije pisama u kojima ju je pritisnuo na kraju je popustila.

Upoznala ga je 1967. prije serije brutalnih ubojstava. Iako njezini roditelji nisu to podržavali, pridružila se njegovom kultu. Završila je u San Franciscu gdje ju je tijekom orgija nabijenih raznim drogama Manson silovao. 1968. rodila je Matthewa.

Kao i njegov otac, Matthew je glazbenik i pjesnik. Boji se kako bi mogao naslijediti shizofreniju od oca. Prisjeća se kako mu je majka rekla da doista nalikuje ocu.  Čak je i sam Manson u pismima priznao očinstvo. No Matthew odbija bilo kakvu insinuaciju da bi i sam mogao postati ubojica. ˝Moj idol je Ghandi. Nenasilna sam osoba i vegetarijanac.  Pokušavam ga razumjeti premda to nije nimalo lako. Ne želim ga voljeti, ali ni mrziti˝, zaključuje.

23.11.2009. 19:07:12
Novi komentar
nužno
nužno