« Televizija
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
DISCOVERY

Otkrijte legendu o krokodilskom zlatu na Discovery Channelu

Kroz unutrašnjost otoka teče rijeka u kojoj se, osim jedne od najvećih neiskorištenih zlatnih rezervi na svijetu, nalaze i divlji krokodili koji su uzeli živote onih mještana koji su se usudili previše približiti obali

Legenda o krokodilskom zlatu
Legenda o krokodilskom zlatu (Arhiva)
Više o

Discovery Channel

,

Legenda o krokodilskom zlatu

Kopanje zlata u današnje vrijeme u najmanju je ruku teška profesija, no na otoku u blizini Papue Nove Gvineje, u jugoistočnoj Aziji, mještani se moraju nositi s vrlo neobičnim problemom.

Kroz unutrašnjost otoka teče rijeka u kojoj se, osim jedne od najvećih neiskorištenih zlatnih rezervi na svijetu, nalaze i divlji krokodili koji su uzeli živote onih mještana koji su se usudili previše približiti obali.

Da bi došli do golemog bogatstva koje se krije ispod riječne površine, mjesni su kopači angažirali ljude s dobrim poznavanjem rudarskih tehnika, dobrom opremom i znanjem o tome kako se nositi s riječnim bujicama.

No hoće li njihovo iskustvo biti dovoljno za suočavanje s velikim i gladnim krokodilima koji brane svoj teritorij otkrijte u novom serijalu "Legenda o krokodilskom zlatu" u utorak, 20. lipnja u 21:00, na Discovery Channelu.

20.06.2017. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno