« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
oni su među nama

Otkrijte je li vaš susjed vanzemaljac

Evo šest pokazatelja da u vašem okruženju žive mali zeleni

Otkrijte je li vaš susjed vanzemaljac
Otkrijte je li vaš susjed vanzemaljac (Deviantart)
Više o

izvanzemaljci

,

vanzemaljci

,

mali zeleni

,

susjed

,

svemirska bića

Mnogi ljudi koje poznajete i cijenite, a žive u vašem susjedstvu, vrlo lako mogu biti vanzemaljci, kažu svjetski ufolozi i stručnjaci u branši. Jedan od tih stručnjaka je i Brad Steiger. On kaže da postoje načini da otkrijete je li vaš najdraži susjed ustvari došao s nekog drugog planeta.

Obzirom da mnogi od njih izgledaju isto kao ljudska bića ili su prerušeni u ljudska bića, nemoguće ih je prepoznati po vanjskoj pojavi. Tražite stoga neobičnosti u ponašanju i čudne detalje u njihovim domovima, savjetuju stručnjaci.  OK, možda su u pravu, možda se radi o totalnoj gluposti. Bilo kako bilo, evo kako stručnjaci savjetuju da prepoznate male zelene ili koje god već boje da jesu u vašem okruženju. Ako ništa drugo, zabavit ćete se.

  1. Nenormalno dugo spavanje ili ostajanje budnima. "Dan na rodnom planetu vanzemaljca može biti dulji ili kraći od našeg", kaže Brad Steiger, renomirani NLO istraživač i autor. Iz tog razloga, kaže, vanzemaljci mogu spavati u čudno doba dana ili pak ostajati budnima i nekoliko zemaljskih dana.
  2. Promjena ponašanja ili tjelesna reakcija u blizini uređaja koji emitiraju elektromagnetske valove. Na primjer, mikrovalna pećnica može izazvati osip kod vanzemaljaca, ako je suditi prema izjavama dr. Thomasa Eastona, teorijskog biologa i futuriste.
  3. Tjeskoba, stres, neugoda pri korištenju zemaljskog transportnog sredstva. Vanzemaljci nisu navikli na sigurne i napredne oblike prijevoza - zato se osjećaju neugodno i ugroženo prilikom vožnje u vlaku ili automobilu - koji su ustvari primitivna vozila za njih, objašnjava Steiger.
  4. Konstantno prikupljanje informacija. "Primarni cilj vanzemaljca je proučavanje našeg planeta - prikupljanje informacija je od vitalnog značaja za njih", otkriva Steiger. Iz tog razloga, vanzemaljci mahnito kupuju novine, časopise, jezične priručnike i ostale materijale koji bi im na neki način mogao pomoći prilikom prikupljanja podataka, tvrde stručnjaci.
  5. Posjedovanje velike količine hi-tech opreme i naprednih računala. Steiger kaže da im je oprema potrebna radi spremanja i čuvanja podataka.
  6. Pogrešno korištenje svakodnevnih predmeta. Mnoge predmete koje mi uzimamo zdravo za gotovo vanzemaljci uopće ne znaju koristiti, objašnjava dr. Easton.
27.11.2009. 13:49:31
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    C-RAY
    29.11.2009. 19:11
    bemti, ja sam vanzemaljac!!!
    dugo spavam, samo me pali skupa haj-teč oprema, čudno se osječam u svom opelu (draži mi je merceds) , konstatno visim na internetu čitajući afere kradezeja i inih lopina,.....
    koji glupi članak.........
  2. avatar
    Ljetovanje u Hrvatskoj
    05.01.2010. 20:02
    i ja sam! :)
  3. avatar
    pineapple1802
    22.01.2010. 20:16
    onda su Japanski turisti svi mahom vanzemaljci, definitivno...
  4. avatar
    Sanitarac
    29.09.2010. 11:59
    Prema ovome znači da smo svi vanzemaljci jer težimo k nečem boljem... Hm....
  5. avatar
    amar
    19.02.2015. 10:13
    ama
Novi komentar
nužno
nužno