« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SPEKTAKL

Osvojite ulaznice za Šetnju s dinosaurima u Areni

Sjajan odaziv publike za ovaj spektakl donio još dva termina, a karte možete osvojiti u nagradnoj igri

Fotografija vijesti
Više o

Šetnja s dinosaurima

,

Arena Zagreb

Dinosauri će još jednom obići Zemlju u spektakularnoj kazališnoj predstavi koja započinje 14. travnja 2010. godine u zagrebačkoj Areni. ŠETNJA S DINOSAURIMA - Spektakl u Areni koji je temeljen na nagrađivanoj televizijskoj seriji BBC-a oživjet će dinosaure u pravoj veličini što će nesumnjivo biti jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih predstava ikad viđenih u Hrvatskoj. 

Zbog nevjerojatnog interesa koji vlada za ovu jedinstvenu predstavu, a i kako bi omogućili što većem broju obožavatelja dinosaura da pogledaju njihov spektakularan povratak, dodana su još dva termina  u subotu, 17. travnja - u 11 i 15 h.  

Prodaja ulaznica za nove termine predstava počinje u četvrtak, 1.travnja na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Ticketproa.

Ulaznice za spektakl možete osvojiti i u našoj nagradnoj igri!!

Nakon godina planiranja, nagrađivana serija BBC-a, Walking With Dinosaurs oživjela je u kazališnom spektaklu. Svjetski nagrađivani i priznati dizajneri u suradnji sa znanstvenicima kreirali su dinosaure i do 15 metara visine, uključujući i najvećeg među njima T-Rexa. Budite očarani i oduševljeni kada ovi gigantski dinosauri prošeću pred Vašim očima. Spektakl vrijedan 20 milijuna dolara idealan je izlazak za cijelu obitelj - zabavna je, kreativna i edukativna.

Dinosauri, koji svojom mekoćom pokreta što im omogućuje najsuvremenija tehnologija daju nevjerojatan dojam da su 'živi', ostavio je bez daha milijune gledatelja diljem svijeta koji su ovu predstavu prepoznali kao najkreativniju i najinovativniju zabavu.

Predstava će te odvesti 65 milijuna godina u prošlost, u doba kada su ovi prapovijesni giganti vladali zemljom:

 'Gledaj kako se kreću. Poslušaj kako urliču. Pogledaj kako se bore za opstanak i nadmoć. Od sjaja u njihovim očima do nabora njihove kože, shvatiti ćeš da su se dinosauri zaista vratili. Zato osiguraj svoje mjesto u Areni kako bi vidio njihov spektakularan povratak.'

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Ticketpro te na internet stranici www.ticketpro.hr.

Raspored predstava je slijedeći:

Srijeda               14.4.2010.          19.00 h

Četvrtak            15.4.2010.           19.00 h

Petak                 16.4.2010.           19.00 h

Subota              17.4.2010.           11, 15 i  20.00 h

Nedjelja             18.4.2010.           15.00 h

Cijene ulaznica su 175 kn za sjedenje kategorije C, 200 kn za sjedenje kategorije B, 250 kn za sjedenje kategorije A i 300 kn za premium kategoriju.

Za sve informacije posjetite www.dinosaurlive.com.hr te www.lupapromotion.hr

Ulaznice za spektakl možete osvojiti i u našoj nagradnoj igri!!

 

01.04.2010. 10:49:00
Novi komentar
nužno
nužno