« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
PREDSTAVLJANJE

Osvježite se uz Pšenično pivo, novog člana pivske obitelji Žuje

Zagrebačka pivovara lansirala je Ožujsko Pšenično nefiltrirano pivo – Članovi Društva ljubitelja piva među prvima ga degustirali

Fotografija vijesti
Više o

Zagrebačka pivovara

,

bijeli kiwi

,

triklosan

,

sapuni

,

dezinficijens

Bogatoj pivskoj obitelji omiljene Žuje u vruće ljetne dane pridružio se novi član: Ožujsko Pšenično pivo. Pivo bogate i kompaktne pjene spravljen od pšeničnog slada, zbog svoje je pitkosti i osvježavajućeg okusa idealno pivo za vruće ljetne dane koje će nesumnjivo pridobiti brojne poklonike vrhunskog piva.

Degustirati Ožujsko Pšenično pivo među prvima su imali priliku članovi Društva ljubitelja piva, na upriličenoj degustaciji u pivnici K pivovari. Ljubitelji piva s oduševljenjem su pozdravili odluku Ožujskog piva o lansiranju pšeničnog piva i radoznalo se odazvali neformalnoj degustaciji ovog izuzetno osvježavajućeg piva.

Ožujsko pšenično pivo specifične je svjetlije i mutnije boje, upravo zbog prirodnog sedimenta pivskog kvasca. Uz primjenu klasične tehnologije proizvodnje piva, pšenično pivo ostaje nefiltrirano zbog čega zadržava prirodnu mutnoću, objasnio je Boris Šćulac (na fotografiji gore), Direktor tehničkog sektora Zagrebačke pivovare.

Anita Boltužić, Tina Puhalo Grladinović i Ankica Dobrić uživaju u novom pšeničnom pivu

Ovo posebno pivo zaslužuje i poseban tretman kako bi užitak u njemu bio potpun. Pivo se toči izuzetno polako u pivsku čašu i to najbolje ohlađeno na temperaturi od 4 stupnjeva Celzija.

Anita Boltužić, Direktorica Marketinga Zagrebačke pivovare najavila je marketinšku kampanju novog pšeničnog piva koja kreće sredinom mjeseca ali i objasnila kako je Zagrebačka je pivovara na temelju opsežnih istraživanja tržišta prepoznala mjesto ali i idealno vrijeme za lansiranje novog piva. Ovo osvježavajuće i pitko pivo kreirano je na temelju želja i preporuka potrošača čije su brojne želje za Žujinim pšeničnim pivom opravdale njegovo lansiranje.

Koliko je opravdano domaće Ožujsko pšenično pivo potvrdili su i brojni istinski ljubitelji piva na degustaciji koji su pozdravili dobitnu kombinaciju vrhunske kvalitete Žuje i osvježavajućeg pitkog okusa pšeničnog piva.

16.07.2010. 15:30:00
Novi komentar
nužno
nužno