« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
NOVOSTI

Ostanite povezani gdje god se nalazili uz novi Samsung Galaxy Watch

Novi Galaxy Watch dolazi u čak tri boje - srebrnoj, ponoćnoj crnoj i popularnoj rose gold boji, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch (Samsung)
Više o

Samsung

,

Samsung Galaxy Watch

Samsung je predstavio novi Samsung Galaxy Watch koji donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom. Uz pomoć Samsung Galaxy Watcha korisnici mogu još bolje pratiti razinu stresa i ritam spavanja. Novi Galaxy Watch dolazi u čak tri boje - srebrnoj, ponoćnoj crnoj i popularnoj rose gold boji, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena.

„U Samsungu imamo dugu povijest pružanja novih, različitih izbora korisnicima, trudeći se da istovremeno zadržimo inovativnost u našim proizvodima. Veseli nas što možemo nastaviti unaprjeđivati baštinu Samsungove Galaxy linije nosivim Samsung proizvodima. Novi Galaxy Watch dizajniran je za korisnike svih stilova života. Kako bismo zadovoljili potrebe korisnika, osigurali smo dulje trajanje baterije i mogućnost boljeg praćenja fizičkih aktivnosti, što korisnicima pomaže u ostvarenju i održavanju njihovih ciljeva. Galaxy Watch daje im cjelovito iskustvo uz samo jedan dodir.", rekao je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija, Samsung Electronics.

Ostanite povezani gdje god se nalazili

Poboljšano trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80[1] sati eliminira potrebu za čestim punjenjem te pomaže korisnicima da ostanu u korak sa svojim tjednim obvezama. Uz produljeno trajanje baterije, treba istaknuti i kako razdvajanje sata od pametnog telefona nikad nije bilo lakše zahvaljujući mogućnosti LTE povezivanja na samom Galaxy Watchu. Time je, neovisno o pametnom telefonu, omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama te lociranje i slušanje glazbe u više od 15 zemalja zahvaljujući 30-ak operatera.

Živite uravnoteženi život

Galaxy Watch pruža pravo holističko zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti[2] za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Dodatno, nova funkcionalnost[3] omogućuje praćenje ritma spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi pomogla korisnicima da prilagode svoje navike spavanja.

S kontrolom stresa i spavanja, Galaxy Watch također pomaže korisnicima u postizanju drugih zdravstvenih ciljeva, poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući korisnicima da prilagode i promijene svoje navike.

Budući da je zdrava i balansirana prehrana jednako važna kao i vježbanje, korisnici Galaxy Watcha imaju mogućnost praćenja unosa dnevnih kalorija. Osim toga, korisnici mogu pratiti i svoje obroke koristeći Bixby Vision na svom Galaxy uređaju. Tako korisnici mogu fotografirati ono što jedu i automatski očitati nutritivna svojstva u aplikaciji Samsung Health te samim time bolje upravljati unosom kalorija na Galaxy Watchu.

Zavirite u moderan i bezvremenski dizajn

Galaxy Watch moguće je pronaći u više veličina i stilova. Srebrna boja sata dostupna je u inačici promjera 46 milimetara, dok su crna i rose gold boje sata dostupne u 42-milimetarskim verzijama. Korisnici mogu dodatno personalizirati svoj Galaxy Watch zahvaljujući velikom izboru remena i kućišta. Svojim jedinstvenim kružnim, rotirajućim okvirom i digitalnim izgledom uz Always On Display i poboljšanu upotrebljivost, Galaxy Watch nastavlja nasljeđe Samsungovog smartwatcha. Po prvi put Galaxy Watch ima i značajke analognih satova, kao što je otkucavanje odnosno signalizacija punog sata, kao što to čine klasični satova. Osim toga, Galaxy Watch certificiran je u skladu s vojnim standardima[4] (Corning® Gorilla® Glass DX+ i otpornost na vodu tlaka do 506 625 Pa[5]) , što omogućuje njegovu dugotrajnu upotrebu.

Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal

12.08.2018. 12:02:00
Novi komentar
nužno
nužno