« Košarka
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
NBA LIGA:

Orlando ne zna za poraz u doigravanju

Orlando Magic je tijekom cijele utakmice bio u vodstvu; igrači su zabili deset trica, a u obrani su, po običaju, djelovali dominatno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

NBA

,

LA Lakers

,

doigravanje

,

Orlando Magic

Košarkaši Orlando Magica i LA Lakersa nadomak su plasmanu u konferencijska finala doigravanja NBA lige, nedostaje im po jedna pobjeda. Lakersi su u gostima svladali Utah Jazz 111-110 i vode sa 3-0 u pobjedama, baš kao i Orlando, koji je bio bolji od Atlante sa 105-75.

U dvoboju Utaha i Lakersa bila je 21 promjena u vodstvu u drugom poluvremenu. No, u odlučujućim trenucima Lakersi su se ponovno mogli osloniti na svog najboljeg igrača Kobea Bryanta, koji je u zadnje dvije minute ubacio sedam poena, a ukupno 35 koševa. Dobro ga je pratio Derek Fisher sa 20 koševa, uključujući i ključnu tricu u zadnjoj minuti.

Kod Utaha najbolji su bili Deron Williams sa 28 poena i 9 asistencija, te Kyle Korver sa 23 koša, koji je trice gađao 5-5.

Orlando je i dalje neporažen u ovogodišnjem doigravanju, a sinoć su u gostima svladali Atlantu 105-75. Orlando je tijekom cijele utakmice bio u vodstvu, zabili su deset trica, a u obrani su, po običaju, djelovali dominatno, pa je Atlanta imla samo 35 posto šuta iz igre, a njihov najbolji igrač Joe Johnson ubacio je tek 8 poena uz šut 3-15.

Kod Orlanda najbolji su bili Rashard Lewis sa 22 poena i Dwight Howard sa 21 košem i 16 skokova. Atlantu je predvodio Jamal Crawford sa 22 koša. (hina/metro-portal)

09.05.2010. 13:12:00
Novi komentar
nužno
nužno