« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
EUREKA

Optimalno učenje engleskog jezika

Male grupe i besplatna konverzacijska nastava glavni su aduti Eureke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

eureka centar

,

škola stranih jezika

Bez obzira koja se metoda učenja stranih jezika koristi u određenoj školi, jedan koncept koji uvijek donosi rezultate jest grupa s malim brojem polaznika. Male grupe garantiraju višu kvalitetu i u pravilu zadovoljnije korisnike. Individualni angažman predavača u ovakvom sustavu dolazi do izražaja, a polaznici dobiaju najviše za svoje uloženo vrijeme i novac.

Stoga škola stranih jezika Eureka centar uvijek radi s grupama od najviše šest polaznika. U ovako malim grupama polaznici se ne mogu skrivati u masi ostalih polaznika i moraju aktivno sudjelovati u nastavi. Zato imaju više vremena vježbati svoj govor na stranom jeziku te razvijati ostale komunikacijske vještine.

Besplatna konverzacijska nastava

Kako bi pomogli svojim polaznicima da što bolje i što prije nauče engleski jezik Eureka centar je uvelo i besplatnu nastavu konverzacijskog engleskog. Uz redovnu nastavu na bilo kojem stupnju engleskoga jezika svi polaznici mogu sudjelovati na ovoj besplatnoj nastavi na kojoj će bez udžbenika i u opuštenom okruženju imati priliku još i više razviti svoj govor.

Uz ove novosti, Eureka centar je uveo i koncept nastave s nastavnim satom od 60 minuta. Ovakav tečaj izabiru polaznici koji možda na nastavu dolaze poslije radnog vremena i ne žele nastavu koja traje uobičajenih sat i pol jer ih previše umara.

Piše: Profitiraj.hr
04.02.2010. 12:40:00
Novi komentar
nužno
nužno