« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
NOVI TV KANAL

Oprah počela emitirati vlastiti TV kanal OWN

VIDEO - Na Oprah Winfrey Networku gledatelji će 24 sata uživati u lifestyle emisijama i reality showovima

Oprah Winfrey
Oprah Winfrey (Getty Images)
Više o

Oprah Winfrey

,

Oprah Winfrey Network

,

TV kanal

Kraljica američke televizije Oprah Winfrey u subotu je pokrenula vlastitu kablovsku televiziju "OWN", koja će 24 sata dnevno emitirati "livestyle" programe nalik na njezinu emisiju, te "reality show" programe, dok bi se ona sama u programu trebala pojavljivati samo dva do tri puta tjedno.

Okosnicu programa "Oprah Winfrey Network", koja je počela emitirati 1. siječnja u podne po mjesnom vremenu, trebali bi činiti "talk-show" programi televizijskih zvijezda koje je Oprah sam stvorila, kao što su Dr. Phil i Dr. Oz, te kulinarske i putopisne emisije Rachel Ray. Oprah Winfrey i Discovery Channel su u projekt TV mreže "OWN" uložili 189 milijuna dolara.

Svoje "reality show" programe imat će zvijezda country glazbe Shania Twain i bivša vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson, a na programu mreže trebala bi biti i biografska emisija "Master Class".

Emitiranje TV mreže "OWN" počelo je s dokumentarnim programom o zbivanjima iza pozornice posljednje sezone Oprah Winfrey Showa, koji je 2010. napunio 25 godina emitiranja.

Emitiranje cjelovitog programa počet će 3. siječnja, iako raspored programa još nije utvrđen. Unatoč neizvjesnosti i činjenice da njezin prosječni gledatelj ima 50 godina, Oprah je odmah na početku privukla velike pokrovitelje programa i oglašivače, poput General Motorsa, Proctor&Gamble-a i nacionalnog lanca robnih kuća Target.(hina/metro-portal)

02.01.2011. 09:09:51
Novi komentar
nužno
nužno